≫ 

Ivana Peters se testira na koronu zbog kontakta sa Đorđem Davidom

- Ivana ima srčanih problema i zato mora da se testira na koronu - rekla je Goca

  • 3
Ivana Peters, Đorđe David Ivana mora da se testira na koronu zbog kontakta sa Dabvidom, Foto: ATA Images, Instagram/djordje_david

Đorđe David pozitivan je na korona virus, što je zvanično potvrđeno u četvrtak, 26. marta.

Kako kaže Goca Tržan, ona ga je poslednji put videla pre 3 meseca, ali njena drugarica Ivana Peters moraće da se testira na korona virus, pošto je sa rokerom bila u kontaktu 3. marta.

Tada su bili zajedno u Banjaluci, na Oskaru popularnosti.

- Ivana ima srčanih problema i zato mora da se testira na koronu. Sa Đorđem sam se videla pre tri meseca na snimanju jedne novogodišnje emisije, tako da nema šanse da mi je preneo virus. Želim mu brz oporavak - rekla je Goca, piše Informer.

Podsetimo, Ivana je u martu 2015. godine imala infarkt.

- Ivana je puštena sa Kliničkog centra pre dva dana na kućno lečenje, a kod nas je primljena sa dijagnozom akutnog infrakta. Njoj je ugrađen stent i sada se oseća dobro - potvrdili su tada iz Kliničkog centra.

- Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije “Ko je kod Koje” nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe, i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - ispričala je Ivana 2017. godine.

- Kao mlada žena od 39 godina, pripisivala sam to lošoj kondiciji, a onda sam na internetu pronašla svoju dijagnozu. Nisam želela da verujem da se to zaista dešava i da je to deo moje realnosti - objasnila je tada.

- U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema. Da ironija bude još veća, bila sam vegan i hranila se odlično, čak veoma slično onome kako se hranim sada - objasnila je tada Petersova.

VIDEO: Đorđe David za Telegarf.rs nakon potvrde da ima koronu: Kašljem, ali ne umirem... Ljut sam na sebe

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta: https://www.telegraf.rs/covid-19

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA