≫ 

"Jesam, umorna sam..." Usvojena ćerka Vlada Divca oduševila fotografijom, a ove reči svi komentarišu

"Kažu da lepota počinje kada odlučiš da budeš to što jesi... A ti jesi, uvek. Jednostavna, predivna, čista... Kao na ovoj fotografiji", jedan je od komentara

  • 7
Petra i Vlade Divac Snežana, Petra i Vlade, Foto: Instagram/pdivacc

Lepa Petra Divac, usvojena ćerka proslavljenog Vlada Divca, objavila je fotografiju koja je privukla mnogo pažnje, kao i poruka koja je prati.

Ona je objavila sliku bez šminke, poručivši da je - umorna.

- Kao i svaka devojka ikad, pitala sam svoju najbolju drugaricu da odobri ovu fotografiju pre nego što je objavim i rekla je da izgleda kao da sam umorna. Umorna sam... od ljudske gluposti - napisala je Petra.

"Možda izgledaš malo umorno, ali čisto i prelepo", "Petra, uživaj u svojoj mladosti", "Ali i dalje preslatka", "Kažu da lepota počinje kada odlučiš da budeš to što jesi... A ti jesi, uvek. Jednostavna, predivna, čista... Kao na ovoj fotografiji", neki su od komentara.

- Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka - rekla je svojevremeno Petra.

- Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine - podelila je ranije, iskreno, ova mlada devojka.

Evo i fotografije koja je privukla veliku pažnju:

Petra Divac Petra Divac, Foto: Instagram/pdivacc

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Željko

    1. april 2020 | 19:13

    To nije usvojena ćerka Divca, već ćerka Vlade Divca. Ja sam usvojio dečaka i ne zovem ga "moj usvojen sin", već sin.

  • zlatko

    1. april 2020 | 15:39

    Bravo za Vlade Divca. Car, gospodin ljudina

  • 🐤

    1. april 2020 | 17:20

    UZIVAJ U PORODICI KOJA TE ODGAJILA,MISLIM DA NJIHOV TRUD NIJE BIO UZALUDAN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA