≫ 

Luna će pobesneti kad čuje reči svog najboljeg prijatelja: Imali smo nesuglasice, istina je

- Jedino što sam istakao u prethodnim izjavama je moja podrška Anabeli - kaže Ilija

  • 8
Ilija Pečenica, Luna Ilija i Luna, Foto: Instagram

Najbolji prijatelj Lune Đogani (24) iskreno kaže na čijoj je strani kada su u pitanju stavovi i ponašanje u Zadruzi 3, ako bira između Anabele Atijas (44) i njene ćerke Lune.

Kako kaže, sa Lunom ima dobar odnos, ali priznaje da jesu imali izvesne probleme.

- Nisam obrisao sve slike sa Lunom, ko me prati može da vidi da nje i te kako ima na mojim fotkama. Obrisao sam par njenih slika, kao što sam brisao i druge slike, jer sam čistio Instagram. Očigledno je to izazvalo veliki haos, a ja sam to uradio nerazmišljajući da će izazvati toliki haos - kaže Ilija.

- Jedino što sam istakao u prethodnim izjavama je moja podrška Anabeli, što nikako ne znači da sam lošim odnosima sa Lunom. Nas dvoje smo imali neke nesuglasice, pre njenog ulaska u Zadrugu 3, koje se tiču konkretno našeg odnosa, ali daleko je to od ozbiljne svađe, a pogotovo od brisanja iz života - priznao je Pečenica za Informer.

Podsetimo, Anabela je sasvim slučajno u „Zadruzi“ spomenula kako je drug njene ćerke ljut jer se pomirila s bivšim dečkom, a nakon što je Ilija izbrisao dosta njihovih zajedničkih fotografija, svi su mislili da je zaista kraj njihovom prijateljstvu.

Video: Anabela preko stola skočila na Miljkovića, pa ga ščepala za vrat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lisac

    2. april 2020 | 10:34

    Niko normalan ne može da podržava nemoralnu Lunjaru. A ni Anabelu koja je ostavila svoju decu i brak zbog trčanja za drugim muškarcima.

  • pjer

    2. april 2020 | 10:46

    I ovaj je ofarban!!!

  • Dada

    2. april 2020 | 20:17

    Šta verovati lazljivima Anabeli Luni Gagiju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA