≫ 

Božo Vrećo dobio stravične preteće poruke: Majčice moja, ne plači, dobro sam. Bog me štiti...

Muzičar je sa svojim fanovima na Instagramu podelio poruke i pretnje koje je primio od nepoznatog čoveka

  • 7
Božo Vrećo Božo Vrećo; Foto: Nemanja Đorđević

Bosanskohercegovački muzičar Božo Vrećo (36) je objavio na društvenim mrežama da je dobio preteće poruke onih koji ga ne mogu podneti i da je usled takvih napada prijavio policiji pretnje smrću.

Okarakterizovao ih je atakom na svoju intimu, umetnost, slobodu, intelekt i vaspitanje.

- Mili moji, delim sa vama i ovo. Moje jutro je započelo prijavom u policiji zbog pretnji smrću koje su mi stigle. Sve je evidentirano i proces tek sledi. Atak na čoveka koji nikad nikom ružno nije pomislio i neće, čak ni u ovom trenutku - započeo je Božo.

- Ne mogu vam opisati taj osećaj kada vas neko kome ništa nažao niste učinili toliko vređa, poziva na linč i priželjkuje vašu smrt. Pritom ono što me sigurno najviše pogodilo jeste grozno vređanje moje majke. Pogledajte kakvim smo to monstrumima okruženi, pogledajte taj vokabular i primitivnost. Zar može gore, podlije i gnusnije od ovog, u šta su se to ljudi pretvorili?! - upitao je vidno potrešeni Božo.

Vrećo, poznat po sjajnom glasu i ekstravagantnim modnim kombinacijama, često je isticao kako mu je bilo teško da odrasta u maloj sredini, u kojoj je bio drugačiji i neprihvaćen. Nedavno je napisao i da ljude neće uništiti korona virus, već ovolika mržnja.

Dodao je da je on pravi vernik, ali nije poput onih vernika koji će javno pozivati na linč, jer je to stvar fanatizma i primitivizma i smatra da je duhovnost nešto s čime se odgaja i što oplemenjuje.

Božo Vrećo, poruka Foto: Instagram/bozovreco

- Moja Mila sada puno brine za mene i najgore je što je u ovom trenutku ne mogu zagrliti i utešiti pa ću reći ovako javno. Majčice moja, ne plači, dobro sam! Bog me štiti i On je uvek uz mene. Hvala vam svima što ste ljubav koja mi sada više nego ikad treba, što me nikad niste napustili i što zajedno sa mnom sve ovo prolazite. Teško breme je na mojim plećima, al uvek verujem da dobro pobeđuje zlo i to mi daje snagu - zaključio je potreseni Vrećo.

Posle okrutnih poruka, mnoge koleginice su mu pružile podršku putem interneta, a među prvima su se javile sestre Bekvalac.

Nataša i Kristina Bekvalac, Milica Todorović i pevačica Katarina Gočeva su ostavile emotivne komentare ispod njegove objave na Instagramu.

- Ti si umetnost i ljubav - napisala je kratko Nataša Bekvalac.

- Ljubav i veliki zagrljaj za tebe i mamu dragi moj - glasio je komentar Karoline Gočeve.

- Volimo te - napisala je kratko i jasno Milica Todorović.

Video: Božo Vrećo: Sve ono što me je povredilo, svaki ožiljak... pretočio sam u rimu, u pesmu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlija

    2. april 2020 | 18:27

    Najiskrenije, prvi put kad sam video, rekoh sebi Bože koji je ovaj hibrid? Trebalo mi je malo vremena da ga kako da kažem prihvatim takvog kakav je. Takvog lika ili razumeš i ceniš njegovu umetnost, ili ga odbaciš u potpunosti. Ja sam recimo naučio da cenim njegovu umetnost, ali i njega takvog kakav je. Da je talenat vala jeste, anđeoski glas ima da se naježiš. U njemu nema nikakve mržnje, rođen je da peva i to je to.

  • Elvir

    2. april 2020 | 17:24

    Podrska za Bozu !!! Covjek ne dira nikog i nezasluzuje nikakve osude i napade. Primitivce u zatvor a covjeka pustiti da radi svoj posao. Naprijed Bozo !!

  • Rajvos@

    2. april 2020 | 17:04

    Drži se Bozo❤❤❤❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA