Darko Lazić detaljno opisao kroz šta je prošao zbog operacije želuca, pa Indi poslao jaku poruku

- Uz Indi sam, drzim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to - rekao je Darko

  • 6
Indi Aradinovic, Darko Lazic Indi Aradinovic, Darko Lazic, Foto: Nikola Tomić, Instagram/editaaradinovic

Nakon što je Edita Aradinović objavila da se njena sestra Indi Aradinović bori za život nakon operacije želuca, iz estetskih raloga, kontaktirali smo Darka Lazića koji je pre dva meseca imao isti zahvat.

Darko je bio u kontaktu sa pevačicom nakon njene intervencije, a sada joj je uputio podršku i istakao da veruje da će se njeno zdravstveno stanje stabilizovati.

- Čuo sam se sa Indi skoro, rekla mi je da ne može da jede, a za dalji oporavak i njeno trenutno stanje ne znam ništa. Uz Indi sam, drzim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to - rekao je Lazić za Telegraf.rs.

Pevač je operaciju imao na jednoj klinici u Beogradu, a opisao nam je i kakva je procedura pre, tokom i posle operacije. Naime, Laziću su rađene detaljne analize nakon čega je utvrđeno da može na operaciju, a lekari mu nisu pominjali nikakve komplikacije nakon intervencije.

- Ja sam radio operaciju u Beogradu. Pre operacije sam uradio detaljne analize i nisu mi rekli ni za kakve komplikacije. Kada su rezultati stigli i kada je potvrđeno da je sve dobro, imao sam intervenciju. U početku nisam smeo ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osećam, sve je u redu, hvala Bogu - rekao nam je Darko.

Podsetimo, ovaj vid brzog smanjivanja kilograma postao je pravi hit među domaćom estradom, te su se na ovaj korak odlučile mnoge javne ličnosti koje su kuburile sa viškom kilograma, a među njima su: Ana Nikolić, Darko Lazić, Dejan Milićević, Boki 13... Inače, ovakav zahtev nije nimalo jednostavan i lak.

Naime,na internet sajtu jedne privatne beogradske klinke koja radi operaciju želuca, može se pročitati kako komplikacije nakon operacije nisu nimalo naivne.

- Komplikacije do kojih može doći su infekcija (može doći do curenja sadržaja iz preostalog dela želuca što dovodi do peritonitisa), krvarenje, duboka venska tromboza i posledično plućna embolija. Može doći do pojave kamenja u žučnoj kesici i razvoja anemije ili osteoporoze zbog neadekvatne apsorpcije hranljivih sastojaka – piše na sajtu klinike.

Video: Darko Lazić šokirao objavom na Instagramu: Dobio sam nove bubrege

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    4. april 2020 | 21:37

    Ovo poceli da operisu zeludac, kao da se radi promjeni plombe.Da li su svjesni koliko je to rizicna operacija i koliko je ljudi nakon iste umrlo?!

  • Uros

    4. april 2020 | 22:32

    Bolje prestanite da zderete i prestanite da unosite litre alkohola u sebe. Zdrava ishrana, zdrave masti, dosta vode i fizicke aktivnosti. Ne postoji magicna formula, dijeta i operacija koja ce vas uciniti zdravim ukoliko ne negujete svoje telo iznutra a ne samo spolja. Pozdrav

  • Marija

    5. april 2020 | 01:05

    Zao mi je iskreno.Ali mi nije jasno zasto se operisa u ovoj situaciji aman zeno kad je vec u pitanju estetska operacija!Sto ne otkaza,treba i grip ne daj boze da zakacis.Na pamet mi ne bi palo,ali na pamet u ovoj situaciji!Ja razumem i da povecavaju grudi ajde i vidno je mada ima push up bruseva i sama koristim mada je bolje kada su manje a cvrsce grudi nego kad se okembese ko u babe Smiljane.Ali zeludac gospode boze sta nece izmisliti sve ludo .Odosmo u bozju mater Nije ni cudo sto nas i ova Korona i ostale aveti napadaju kad smo poblesaveli sasvim.Taman nam je ovo doslo da se malo dozovemo i preispitamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA