Izolacija teško pada onima koji ne mogu sami sa sobom da izdrže: Surovo iskrene reči Sofije Rajović

Glumica nam otkriva kako provodi vreme u izolaciji

  • 9

Ekipa Telegraf TV započela je format "Jetset u četiri zida" u kojem razgovaramo sa ličnostima sa naše javne scene, ili nam oni šalju snimke kako provode svoje vreme, sa ciljem da saznamo kako se ponašaju u vanrednoj situaciji zbog pandemije korona virusa

Glumica Sofija Rajović pridržava se svih pravila koje nam daju nadležni, ali je na neki način ljuta na one koji ta pravila krše. Svakodnevno u dozvoljeno vreme obilazi svoju majku, dok sa prijateljima iz Amerike se redovno čuje i ispričala nam je njihovu priču.

Kompletan razgovor sa Sofijom pogledajte u videu na početku teksta, a za to vreme ostanite u svojim domovima i pratite smernice Vlade Republike Srbije. Čuvajte sebe i druge, i ostanite uz Telegraf.rs!

Video: Dalila iz izolacije: Mi smo na selu, maske i rukavice stavljamo samo kad moramo do grada

(M.Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    6. april 2020 | 11:29

    Nije sapun da se potroši ali i sapunu rok trajanja ističe.

  • Johan

    6. april 2020 | 11:23

    Pa kad imaz zanimaciju nikad nije dosadno

  • ljuba8

    6. april 2020 | 13:33

    Ljudi moji, kuci uzivam:gledam filmove i serije, citam dve knjige, pricam sa zenom, kuva mi po zelji, pece i mesi....sta cu na ulici gde vlada opste ludilo. Napazario namirnica za mesec dana. Jednom dnevno poslusam sta se dogadja sa koronom, pa ponovo na YouTube. Pa ne moram bas sve da znam, niti da izlazim iz dvorista.Znate kako je sada na selu u vikendici? Sto rece ZD "U raju sam, a na zemlji".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA