Hrvatica se sunčala na terasi u toplesu, pa pomerila bikini i pokazala kako joj je "guza izgorela"

- Izašla kratko na terasu da obavim raugovor i izgorela mi guza. Sezona terasnog sunčanja može da počne - napisala je Nives

  • 9
Nives Celzijus Nives Celzijus, Foto: Instagram/nivescelsius

Hrvatska pevačica Nives Celzijus (38) iskoristila je sunčan dan, te je u toplesu i donjem delu bikinija izašla na terasu kako bi se sunčala.

Međutim, sunce je očigledno bilo jako, te je Hrvatica izorela u predelu zadnjice. Ona je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotku na kojoj se jasno vidi da ju je na nezgodnom mestu "spržilo" sunce.

Nives leži na stomaku, a svoj donji deo bikinija je pomerila u stranu tako da se vidi razlika između belog i ružičastog dela na njenoj zadnjici.

- Izašla kratko na terasu da obavim raugovor i izgorela mi guza. Sezona terasnog sunčanja može da počne - napisala je Nives u opisu fotogrfaije.

Iako su svi navikli na Nivesnia provokativna izdanja, nejna objava izazvala je veliku pažnju i brojne reakcije. Kako su je muškarci zatrpali komentarima, pevačica je je ispod objave isključila tu mogućnost.

"Trebala si gaćice skinuti da ne ostane trag", "Neće mi biti teško da dođem i da te namažem", "Žena koja uvek ima šta da pokaže", pisali su joj brojni fanovi.

Video: Polugola Nives pozira na terasi, svojim oblinama podgrejala temperaturu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    6. april 2020 | 19:13

    Zena je ta koja vedri i oblaci,pametna zena zna da koristi svoje resurse u ostvarenju svojih ciljeva ,

  • Dusan

    6. april 2020 | 20:23

    Vrhunska, kao i uvek. Jedna jedina, uhhh...

  • Leontin Braun

    6. april 2020 | 22:51

    Šteta samo što Nives Celzijus nije duplo mlađa jer bila bi mnogo slađa! Ali priznajem da ipak dobro izgleda iako ima već 38 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA