≫ 

Mirka Vasiljević objasnila zašto je biti žena fudbalera "ozbiljan posao"

Glumica je otkrila kako izgleda i kako se ponaša za vreme karantina

  • 7
Mirka Vasiljević Mirka Vasiljević; Foto: ATA Images

Srpska lepotica i glumica Mirka Vasiljević (29) je atraktivna partnerka fudbalera Vujadina Savića (29) i mama troje dece.

Ona se trenutno nalazi u samoizolaciji na Kipru sa svojom porodicom i dane provodi učenjem sa decom.

- Taman što sam pozavršavala svoje fakultetske obaveze postala sam nastavnica - rekla je Mirka.

- Više brinem o stanju u Srbiji nego na Kipru - dodala je glumica.

Međutim, ona je otkrila kako je to biti supruga fudbalera.

 - Ne gledam na sebe kao na ženu fudbalera, nego na Vujadinovu ženu. Svačiji muž mora da se bavi nekim poslom. Biti žena fudbalera je ozbiljan posao, nije to mala stvar. Nijednoj ženi fudbalera nje lako. Kolike god da su zarade, gde god da žive, to nije lako. Dosta vremena ste same, stalno neka neizvesnost da li se selite, da li je u timu, da li igra ili ne igra... Živiš od šest meseci do šest meseci - rekla je Mirka.

- U inostranstvu sam Vujadinova žena, deci majka i neko ko se bavi samo kućom, a on je taj koji izlazi zbog obaveza. Kad on nije tu, ja sa decom upoznajem grad jer želimo da osetimo tu zemlju. S druge strane, kad smo u Beogradu, ja sam i glumica i majka, i supruga i prijatelj, praktično sam u mašini za mlevenje kako bih sve organizovala da budem dobra i sebi i porodici - rekla je ona.

- Volim da se doteram, pa sam takva i u inostranstvu, iako sam samo u kući. I ovde se sređujem, samo što se ne šminkam, nego odmaram lice i nisam u štiklama. Nisam od onih žena kao ovde me niko ne zna i imaću punđu na vrh glave i biće mi masna kosa. Želim da budem sebi lepa kad se pogledam u ogledalu, a i kad me Vujadin vidi, da kaže: „Aha, ovo je ona žena u koju sam se zaljubio", a ne vidi na šta liči - zaključila je Mirka za Kurir.

Podsetimo, Mirka je prošle godine intrigantnom izjavom šokirala sve.

Ona je naglasila da njena ćerka "mora da zna da je žensko", te da treba da zna kad treba da ućuti, jer onda brak može da opstane i ona može da dobije šta god želi.

- Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da naučimo da ćutimo, jer onda može da opstane i brak, onda možete da dobijete šta god hoćete, ali malo da sačekate. S druge strane, da kao žensko bude dama, da se ne ponaša onako kako dami ne priliči. Da, jednostavno, bude pravična kroz život i da bude srećna - rekla je tada Mirka.

Video: Evo šta je Mirka Vasiljević poručila svekrvi nakon što joj je uputila podršku zbog skandalozne izjave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    7. april 2020 | 18:05

    Sama si birala,supruga fudbalera...odlicno si znala kakav je njihov zivot,sad je druga stvar zasto Savic nema fudbalskog kapaciteta i znanja,za velike i srednje lige evrope i moze da igra samo u ligama slicnim"ling-long lige"...kakva liga takva je i zarada😏😏

  • Xyz

    7. april 2020 | 19:11

    Eto i nje!! Pa gde si ti srce, nema te sto godina. Hajd' malo u ami g show, davno nisi bila! Bože.

  • BASA

    7. april 2020 | 18:14

    Za sve ste u pravu Mirka ! Samo napred , Bravo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA