Nikol i njen dečko zamenili uloge, pogledajte kako maneken meša kukovima u helankama i brusu

Pevačica je snimkom nasmejala sve do suza, a ovakav obrt niko nije očekivao

  • 0
Nikol Šerzinger, Tom Evans Nikol Šerzinger i Tom Evans, Printskrin: Instagram/nicolescherzinger

Frontmenka grupe "The Pussycat Dolls", Nikol Šerzinger ne miruje čak ni u karantinu i svoje obožavaoce obradova seksi plesom u provokativnoj kombinaciji, a onda je došlo do potpunog obrta koji je namsejao sve do suza.

Pevačica se zbog korona virusa nalazi u karantinu, a vreme provodi radeći ono što najviše voli - igrajući i pevajući. Seksi Nikol igra sa svojim dečkom, manekenom Tomom Evansom uz numeru "Buttons", a snimak je podelila na svom Instagram profilu.

Dok je pecačina u tigrastim helankama i brusu, njen deset godina mlađi dečko igra rame uz rame sa njom u trenerkama, a onda se desilo nešto neobično... Oni menjaju uloge, te u seksi kombinaciji kukovima meša  Tom, dok pevačica đuska u njegovom odelu.

- Karantin nam uopte ne smeta... Nešto što će učiniti da izgubite vašu dugmad... Volimo vas - napisala je pevačica u opisu videa kojim je opavdala ono što je i napisala.

"Ljudi, vi ste urenebesni", "Razvalili ste, plačem od smeha", "Ne mogu da prestanem da gledam i da se smejem", "Tomu noge dobro izgedaju u tvojim helankama", neki su od komentara.

Kako Nikol i njen dečko igraju, kao i situaciju zbog koje će vam "pospadati dugmad" pogledajte u videu u nastavku:

Video: JK krišom snimala Duška kako peva hit Dragane Mirković

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA