≫ 

Mile Kitić zbog korone ne izlazi iz kuće: Pogledate kako izgleda vila od pola miliona €

Luksuzna vila ima ogroman garderober, prostarno kupatilo, bilijar salu, bazen, teretanu...

  • 18
Mile Kitić Mile Kitić, kuća, Foto: Nikola Tomić, Youtube/Marta Savic

Popularni pevač Mile Kitić zbog korona virusa ne izlazi iz svog doma gde živi sa suprugom, pevačicom Martom Savić i ćerkom koja je krenula maminim i tatinim stopama, Elenom Kitić.

Porodica Kitić uživa u kući koja prema pisanju medija vredi oko 550.000 evra. Luksuzna nekretnina poseduje ogroman garderober, prostarno kupatilo, bilijar salu, bazen, teretanu...

Marta je jendom prilikom rekla da je porodičnu kuću uredila po svom ukusu. Svaki član porodice ima svoje zaseban sprat, a pored bazena napolju, postoji i bazen unutar kuće.

U njihovom domu nalazi se puno skulptura i figura, a na zidovima dominiraju umetnička dela koja su uklopili uz enterijer luksuzne vile.

Nakon što se pojavila informacija da je Mile uhapšen sa kolegom Đanijem u jednom prestoničkom hotelu, jer je za vreme epidemije brojčano bilo više ljudi nego što je dozvljeno, pevač je demantovao ove navode uz obrazloženje da danima ne izlazi iz kuće.

Od 11. marta nisam izašao iz kuće. Ćerka i ja vežbamo, družimo se. Ima jedna prodavnica u blizini naše kuće, a gazdarica te prodavnice dođe do naše kuće i donese šta treba - rekao je Kitić za TelegarfJETSET.

Nisam izlazio nigde, još pre nego što je proglašeno vanredno stanje, a kamoli sada da prekršim nešto što su rekli da moramo da ispoštujemo - rekao je Kitić.

Kako izgleda porodična kuća Kitićevih pogledajte u galriji u nastavku teksta:

Kitićevi su dnevnu sobu koja je ranije bila crvena okrečili u krem, te sada u celoj villi dominiraju nežniji tonovi.

Video: Mile Kitić otkrio zašto se posvađao sa Draganom Mirković

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    10. april 2020 | 14:02

    A sta ima da se vidi...? 3 slike i kuhinja...?

  • Pajko

    10. april 2020 | 14:03

    Dade li neku donaciju ili se samo reklamira i ususkava u parama. Alo estrado sram vas bilo sa ovakvim razmetanjima. Ugledajte se na Novaka Anu ivanovic i druge.

  • Zof

    10. april 2020 | 14:43

    Dzabe im sve kad su sirotnja u dusi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA