≫ 

Ljubav cveta i u karantinu: Marko iznenadio Staniju za 10 meseci veze, još joj je i zapevao

Staniji je dečko poslao poklon dan ranije, kako bi za svaki slučaj stiglo na datum jubileja

  • 9

Obzirom da je nedavno doputovala iz Amerike, Stanija Dobrojević se trenutno nalazi u karantinu u svom stanu u Novom Sadu gde mora provesti 28 dana, daleko od svog dečka Marka Markovića koji joj bez obzira na sve posvećuje maksimalnu pažnju.

Marka nije sprečilo čak ni vanredno stanje da iznenadi svoju dragu povodom 10 meseci njihove veze,  pa je poručio buket cveća i poslao ga pravo na Stanijinu adresu.

Kako bi se pohvalila pažnjom koja joj u ovim danima još i više prija, Dobrojevićeva je sve to usnimila, pa čak i ljubavnu poruku koju je dobila od dečka, a potom objavila na Instagramu.

- Ljubavi moja, šaljem ovo dan ranije za svaki slučaj, da stigne. Mali znak pažnje kad već nisam pored tebe za naših 10 meseci veze. Jedva čekam da sve ovo prođe da te zagrlim. Tvoj beban - pisalo je u poruci.

Tu iznenađenjima nije bilo kraja, jer je odmah zatim usledio i video poziv u kom je Marko i zapevao jedan od velikih hitova Dina Merlina "Kad si rekla da me voliš".

Stanija je i ovo iznenađenje snimila, a sve to pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Stanija podigla temperaturu na +46 kada se skinula

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    11. april 2020 | 08:01

    Zamislite da nema društvenih mreža,svi oni koji žive za druge odnosno džaba su nešto kupili ili dobili ako to nisu svi videli kao da im se to nije ni desilo.Ovo današnje doba je pokazalo koliko su ljudi sitne duše.

  • Marija

    11. april 2020 | 09:56

    Sama sebi narucila za slikanje😂

  • Koknucu se

    11. april 2020 | 03:18

    'Bem ti zivot kad starleta ima decka. Pola dobrih, lepih, samostalnih zena koje ja znam su same ili imaju problem da nadju osobu koja uopste zeli vezu, a ne kombinaciju. A ovakva dobija jos i paznju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA