Neda Ukraden: Sad je najteže onima koji imaju ljubavnice, 60 posto brakova će se raspasti!

- Mnogi će poludeti u čangrizanju, u zatvorenom prostoru, jer su upućeni jedni na druge, a nemaju dobru međusobnu komunikaciju - kaže Neda

  • 27
Neda Ukraden

Neda Ukraden, Printskrin: Instagram/neda.ukraden

Neda Ukraden (69) već mesec dana sama je u izolaciji i ne napušta svoj stan u Beogradu na vodi, s obzirom na to da spada u grupu građana koji imaju više od 65 godina, a kojima je potpuno zabranjeno kretanje.

S tim u vezi, pevačica na pitanje da li joj je žao što za sve ove godine nije upoznala muškarca sa kojim bi bila u karantinu, Ukradenova se nasmejala.

-Ha, ha, ha,… Ima i duhovitija verzija, dragom Bogu hvala da nemam nikog pored sebe da me davi, ne opterećuje glupostima, da mi kljuca po glavi. Mislim da će se nakon smirenja ove situacije 60 posto brakova raspasti. Mnogi će poludeti u čangrizanju, u zatvorenom prostoru, jer su upućeni jedni na druge, a nemaju dobru međusobnu komunikaciju. Njima je to gore od korona virusa. Svakom je potrebna podrška, nega, ljubav, ali takvih je jako, jako malo. Mnogi od njih imaju neke paralelne živote, ljubavnike, ljubavnice. E, njima je sada najteže. Meni je bolje ovako samoj, već da me neko davi, a ko nije vredan moje ljubavi - kaže Neda za Express.

Kaže, sve je ovo podseća na početak devedesetih godina.

-Da, upravo tako. Sećam se da sam ja sticajem okolnosti imala 1992. godine koncert u Cirihu, pa kada sam se htela vratiti u Sarajevo letom preko Beograda, ukinuti su bili svi letovi iz Ciriha. Tada su nas ostavili na ciriškom aerodromu, same, nikoga nije bilo briga za nas, nismo znali kako da se organizujemo. Ovaj virus je sada prizemljio mnoge od nas, naterao nas da razmišljamo o nama samima, ali i o ljudima koji nas okružuju - priča Ukradenova.

Pevačica priznaje da ju je ova situacija sa korona virusom finansijski ugrozila.

-Pa, koga neće? Meni je do sada već otkazano deset koncerata, zatvorili smo dečju igraonicu u Beogradu, imali smo desetak zaposlenih ljudi. Uvek su pevači bili slobodni strelci, ali svi mi imamo neke obaveze. Ja sam uvek u nekim kupovanjima, investicijama, ne držim pare u slamarici - kaže Ukradenova.

- Želim da svojoj ćerki, zetu, unucima ostavim nešto. Da ne bude samo, "bila jednom jedna Neda koja je samo pevala, otišla je, a ništa nije ostavila". Neka me moja deca pamte ne samo po pesmi, već i po onome što sam im ostavila. Ja sam neko ko se jako ponosi svojom porodicom. Oni su mi i lek, terapija, podižu mi moral - zaključuje Neda.

VIDEO: Neda nam se javila iz izolacije sa luksuzne terase, a širok osmeh i pesma su tu protiv korone

ukrad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novosađanka

    12. april 2020 | 10:38

    Kakav komentar jedne intelektualke sa dva fakulteta... Sifra: kiselo grožđe.... Pa, tvoj se brak raspao i bez Korone...

  • Raska

    12. april 2020 | 10:24

    Poznaes li Muamera el Gadafija?

  • Mnogo je kumo

    12. april 2020 | 10:28

    U pravu je Neda ali donekle. Mnogo je 60% nevernika u braku. Ako bi bilo tako to bi bila katastrofa. Jedino ako ona to sudi po sebi i svojim iskustvima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA