≫ 

"Imam samo jednu želju...": Indi se oglasila posle 33 dana ležanja u bolnici

Pevačica je i dalje u bolnici, a oglasila se na Instagramu

  • 8
Indira Aradinović Indy, Indi Printskrin: Instagram/indy_ara_indira

Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno se podvrgla operaciji smanjenja želuca, ali su se stvari iskomplikovale pa su usledile druge operacije i duži ostanak u bolnici iz koje se sada oglasila.

O svim detaljima pisala je ranije njena sestra Edita Aradinović, koja je iznela svoje tvrdnje na svom nalogu na Instagramu.

- Imam 33 godine i danas je 33. dan od prve operacije i mog mučnog ležanja u tri bolnice zaredom. Imam samo jednu želju. Da sutra odem kući da budem sa mojom majkom i nastavimo karantin. Hvala vama, ljudi dobrog srca, na neizmernoj ljubavi, toplini, zagrljajima, molitvama i rečima koje mi šaljete. Jer ovo je dokaz da ljubav i dalje postoji među surovim svetom i surovim ljudima - napisala je Indi na Instagramu.

- Volite se i bez posebne potrebe, nasmejte se prolazniku na ulici, grlite svoje drage osobe bez povoda onako jako i bez stida, hranite ih voćem, obasipajte pažnjom, jer ljude koje volimo treba da negujemo dok su živi, a ne kad su na korak do smrti. Ljubav pobeđuje! - dodala je pevačica.

Indira Aradinović Indy, Indi Printskrin: Instagram/indy_ara_indira

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav

    12. april 2020 | 20:57

    Jel to Indy postala Pravoslavka ?

  • Mira

    12. april 2020 | 21:34

    Ko te je tjerao da se operises a da uz to nisi ni zdravstveno osigurana, nemas ni knjizicu a doktor ti kriv. Cao

  • Dušan

    12. april 2020 | 21:27

    Pa šta bi sada sa komplikacijama odjedanput ide kući šta bi sa pankreasom upalom i silnim operacijama? Lično me je operisao isti doktor sto i nju hiljade zadovoljnih pacijenata samo njoj fali dlaka u jajetu Oće samo da se proda ostala bez tezge verovatno Strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA