"Ženski odron, otpad... Pod hitno na lečenje!": Vesna Đogani uzvratila udarac Anabeli

Iako nije želela da komentariše, Vesna nije izdražala da se ne oglasi nakon Anabeline izjave

  • 54
Anabela Atijas, Vesna Đogani Anabela Atijas i Vesna Đogani/Foto: Marko Jovanović, Instagram/vesnadjogani1

Nakon izjave Anabele Atijas u Zadruzi na račun Vesne Đogani, oglasila i supruga Đoleta Đoganija, Gagijevog brata.

Poznato je da njih dve nisu u dobrim odnosima, a iako nije želela da se oglašava na ovu temu, posle Anabelinih tvrdnji, Vesna se oglasila.

- Oženio je ženu koju je uzela Slađa ispod mosta da je odgaja. E, tu ženu je oženio i napravio joj decu Svi mediji znaju ko je Vesna bila - Anabelina je izjava u rijalitiju, na koju Vesna nije mogla da prećuti.

- Rekla sam da neću komentarisati, ali moram! Ovaj ženski odron, otpad, daje sebi za pravo da komentariše prvo ženu koja izgleda milion puta bolje od nje, pevačica vrhunska, savršena mama, ne gradi karijeru preko tuđeg imena, savršena supruga...

- I Anabela ne da joj ne može na mali nokat, nego ni milion kilometara prinjušiti! Ženo draga, na lečenje pod hitno! - poručila je Vesna na Instagramu.

Vesna Đogani Komentar Vesne Đogani/Printskrin: Instagram/djoganivesna

Takođe, ni Luna nije imala lepe reči za svog strica Đoleta tokom prethodne noći, iako je Gagi sve vreme branio svog brata.

Ovim putem želim da pokrenem tužbu protiv Hamita Đoganija. Eto ti tvoj divni brat. Ovo je sramota što se radi, što se dešava, o svemu što sam pričala. Nikada u životu nisam to radila, pogotovu sa svojim očuhom! - izgovorila nakon što su je novinari upitali da li je tačno da je sa Andrejom Atijasom koristila narkotike, kao što je to u javnosti izneo njen stric.

- Ti shvataš u kakvoj sam ja porodici? Koliko je to totalno rastrojstvo?! - rekla je kasnije dečku Marku Miljkoviću u krevetu.

Video: Luna izjavila da je bolesna i poremećena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biljka

    12. april 2020 | 23:50

    Pa sta reci? Sve je istina sto se tice Vesne. Pre nekoliko godina, gostovale su na televiziji u jednoj emisiji Vesna, Djole, Sladja, Goca Lazarevic i Zahar. Tada je Sladja pricala sta se desilo u braku izmedju nje i Djoleta. Pricala je kako je i upoznala Vesnu i dovela je u kucu, nahranila je, obukla i dala joj posao . Ucila ju je plesu, ucila ju je da kuva, Ona ih je ispicetka nazivala drugim roditeljima a jurila iza ledja Djoleta, sve dok Sladja to new je saznala. Dugo su krili vezu izmedjy njih i na kraju se pikazalo da je Sladja bila u pravu.

  • cuti sramoto

    12. april 2020 | 22:19

    istina je da je ova zivela kod njih u kuci..i dramota je da nju ozeni,Sladji je cuvala decu...znaci,nemas pravo glasa...cuti sramoto...

  • Istina

    12. april 2020 | 23:38

    Nije Anabela mnogo slagala. Vesna jeste domsko dete, Sladja je primila u kucu, a ona zavrsila sa Djoletom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA