≫ 

Muž ju je ostavio posle porođaja, povukla se, a sad se lepa Tanja pojavila pred kamerama i blista

Tanja sada ne skida osmeh sa lica, a mnogi komentarišu da nikad bolje nije izgledala

  • 7
Tanja Banjanin Tanja Banjanin, Foto: Marko Jovanović

Pop pevačica Tanja Banjanin iza sebe ima turbulentan ljubavni život, a nakon što ju je bivši muž ostavio nakon porođaja, jer se zaljubio u drugu, Tanja se potpuno povukla iz javnog života.

Tanja se i dalje bavi muzikom, peva u Beogradu, ali i drugim gradovima po Srbiji, a na javnim događajima se retko pojavljuje. Pevačica se sa osmehom na licu pojavila u kvizu "Ja volim Srbiju", koji se emituje na RTS-u, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikad.

Iza pevačice su dva braka, a prvi ljubavni brodolom koji joj se dogodio dok je bila u drugom stanju, potpuno je slomio Tanju.

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica svojvremeno.

Međutim, Tanja ni u drugom braku nije imala sreće, jer je u međuvremenu nestala ljubav i poverenje, koji su svakako osnov jedne ljubavi.

- Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo - ispričala je Pevačica ranije.

Pevačica voli izraz "jaka žena", što je i dokazala godinama unazad. Izvesni period je bila angažovana u Vojvođanskoj vladi, potpuno se povukla sa muzičke scene, a prvenstveno je bila - majka. 

"Ja činim sve", "Da li si dovoljno jak", "Pamtim", "Ljubavna" i druge, samo su neki od hitova poznate pevačice koja se na vrhuncu karijere povukla iz javnog života.

Podsećamo, Tanja iz prbog braka ima ćerku Stašu, iz drugog sina Novaka.

Video: Rozga sa jednom rečju odgovorila da li joj je bivši čestitao rođendan

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pele

    13. april 2020 | 11:18

    Pevačica ? A gde je to pevala ?

  • Myrjana

    13. april 2020 | 23:55

    Spasli se ljudi sto posto..jer zamišnjam..Jer uz to nije lako ostati normalan

  • ana

    13. april 2020 | 20:14

    Vise srece drugi put. Sledeci put pazljivije biraj a ne da se zakacis za prvog koji te hoce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA