Bekuta o stanju Obradovića koji je zaražen koronom: Evo kako se estradni menadžer stvarno oseća

Pevačica je svakodnevno u kontaktu sa svojim menadžerom

  • 1
Ana Bekuta, Bane Obradović Ana Bekuta, Bane Obradović, Foto: Nikola Tomić, ATA images

Estradni menadžer Bane Obradović zaražen je korona virusom i nalazi se u Kliničkom centru Srbije i njegovo stanje trenutno je stabilno.

Sve je počelo visokom temperaturom koju je Obradović imao, kao i jake upale pluća, zbog koje je smešten na odeljenje pulmologije, a potom je testiran na korona virus.

Pevačica Ana Bekuta koja sarađuje sa Obradovićem kaže da Bane nije imao teške simptome, a da je najrizičniji period za osobu zaraženu koronom, za njega prošao.

Bane je u bolnici već sedam, osam dana. Stalno smo u kontaktu. Najgore je prošlo, taj rizičniji period, dobro je sada. Lepo se oporavlja, podneo je terapiju kako treba. Želim mu brz oporavak i da što pre izađe iz bolnice - rekla je Bekuta.

Bane se nalazi u bolnici i njegovo stanje je stabilno. Želela bih ovim putem da se zahvalim medicinskom osoblju Kliničkog Centra Srbije, odeljenju Pulmologija koji su uložili napore da Bane bude bolje. Takođe želim da se zahvalim svim prijateljima, porodici i kumovima koji ovih dana brinu i pomažu da Bane iz ove situacije izađe kao pobednik i što pre se vrati normalnom životu. Takođe bih želela da se zahvalim medijima i zamolim na razumevanju da u ovom trenutku ispoštuju privatnost porodice - navela je Banetova žena Jovana Obradović.

Banetov srednji sin nalazi se na Sajmu i oseća se dobro dok čeka dodatni test, nakon kojeg će najverovatnije lečenje nastaviti kod kuće. Obradovićeva žena Jovana i najmlađi sin se osećaju dobro i nemaju nikakve simptome virusa.

Inače, pored Bekute,  Obradović je menadžer i kum Željku Joksimoviću, Snežani Đurišić, Zorici Brunclik i mnogim drugima.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA