Bujne grudi iz ptičje perspektive: Nives Celzijus u minijaturnom topu koji puca po šavovima

Pevačica se pohvalila da redovno vežba u izolaciji, pa je seksi fotokom pokazala svoje atribute

  • 7
Nives Celzijus Nives Celzijus, Foto: Instagram/nivescelsius

Hrvatska pevačica Nives Celzijus ne prestaje da intrigira svojim golišavim fotografijama, a kako je zbog korona virusa izolovana, ona je na društvenim mrežama aktivna kao nikad ranije.

Nives je na svom Inststagram profilu objavila još jednu u nizu sekis fotografija, zbog koje mnogim pripadnicima jačeg pola nije svejedno.

Pevačica pozira nakon treninga u minijaturnom topu u koji je jedva spakovala svoje ogromne grudi, a fotografijom iz ptičje perpektive pokrenula je lavinu komentara.

Moram da se pohvalim da otkako sam u izolaciji nije prošao ni dan bez treninga. To vam svakako može posvedočiti i moj komšija kojem se ovom prilikom zahvaljujem na strpljenju i toleranciji. I nakon svih tih silnih porodičnih marinaca, sused nas i dalje pozdravlja sa smeškom - napisala je Nives.

"Hrvatska bomba, ondosno Kardašijanka", "Nives, vidi se na tebi da treniraš, super izgledaš, još ovaj blaženi osmeh, tajanstveno se smeškaš i izgledaš čedno", "Uvek te je lepo videti", neki su od komentara ispod pevačicine fotografije.

Kako izgleda nova provokativna fotografija Nives na kojoj su joj grudi uslikane u minijaturnom topu iz ptičje perspektive, pogledajte u nastavku:

Video: Polugola Nives pozira na terasi, svojim oblinama podgrejala temperaturu

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA