≫ 

"Samo drsko na fin način": Bezobrazna slika Lidije Vukićević - i na njoj je prava dama

Glumica je i ovu dozu provokativnosti iznela sa stilom

  • 27
Lidija Vukičević Lidija Vukićević/Foto: ATA images

Glumica Lidija Vukićević (57) dane izolacije provodi u svom stanu na Bežanijskoj kosi uglavnom čitajući knjige, a redovno komunicira i posvećuje se svima koji je vole i prate na društvenim mrežama.

Tako je radila i pre pandemije korona virusa, tako je nastavila i sada. Najnovijom objavom iz svog doma sve one pripadnike jačeg pola je umereno zaintrigirala, a žene oduševila.

U pitanju je poziranje u negližeu kraj kamina, u kutku njenog doma koji je posebno očaravajući.

S bzirom na to da je glumica poznata po tome da svakom detalju u stanu pridaje posebnu pažnju jer je u više navrata pokazivala razne kutke svog doma, tako je i ovaj "ćošak" naišao na oduševljenje njenih pratilaca.

Napomenućemo i da je Lidija na ovoj slici istakla grudi i na prvi pogled se čini da nema brushalter, te duge noge stavila u prvi plan, a sve to, opet, iznela damski, kako su i konstatovali njeni fanovi.

Samo drsko na fin način - napisala je glumica u opisu slike.

"Tako opuštena, divna, zanosna ženo", "Obožavam te, najlepša naša. Nestvarna kao iz bajke", "Jedan divan primer dame, majke, a pre svega žene sa čistim srcem i dušom", samo su neki od komentara.

Video: Koja sme njoj na crtu? Lidija Vukićević sjajno nosi godine, a tek bikini...

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA