≫ 

Vesna Đogani jeca dok hoda kroz ruševine kuće u kojoj je odrasla: Ta devojčica plače u meni...

Pevačica je snimila kako sve sada izgleda, ali je ispričala i kako je nekada izgledalo mesto gde je odrasla

  • 50
Vesna Đogani Vesna Đogani, Foto: Instagram/djoganivesna

Pevačica Vesna Đogani (37) ovih dana glavna je tema domaćih medija zbog priče o njenom detinjstvu. Naime, Anabela Atijas u Zadruzi 3 rekla je da je Đole Đogani oženio ženu koju je njegova bivša supruga Slađa Delibašić "pokupila ispod mosta".

Vesna je ispričala da je zaista kao mala sa majkom živela ispod mosta i da je bila siromašna, a sada snimila vlog sa mesta gde je odrasla.

Pevačica je sa svojom ćerkom došla "ispod mosta" kako bi joj pokazala gde je nekada živela, snimila je kako to mesto sada izleda, ali i opisala kako je nekada bilo.

Vesna je tokom priče o svom detinjstvu govoria kroz suze, a otkrila je njena bajka počela kada joj je sadašnji suprug rekao da je vodi sa sobom.

- Ponosna sam na ono što imamo Đole i ja. Nisam nikoga otimala, ukrala, godinama se okrivljujem za to. To je bajka jedna, on je meni pružio ruku i rekao: "Ti ideš sa mnom, ja tebe vodim". Ovo je moja bajka - rekla je Vesna u videu.

- Ja sam Vesna Djogani. Oblakovska 43. Ovo je ulica mog detinjstva. Tu sam rodjena. Tu sam odrasla. U mom dvorištu sam imala prve koncerte. Tu je počela moja karijera. Tu je počeo moj san. Ovo je moj most. Most mog detinjstva. Tu smo igrali izmadju dve vatre. Šetali se.Iznad nas preko njega bi svake nedelje prolazili navijači Zvezde i Partizana i glasno navijali. Tramvaji bi brujali, a nama deci je sve to bilo kao da slusamo najlepsu muziku. Voleli smo tu buku - napisala je Vesna pre nekoliko dana na Instagramu.

- A sada je neko isprljao moj most. Isprljao moje detinjstvo. Pogana usta su isprljala čisto dečije srce. Isprljao san. Isprljao dečije snove. Da, bila sam siromašna devojčica. Sa velikim snovima. Siromašna devojčica sa velikom maštom - napisala je pevačica tada.

Snimak sa mesta gde je Vesna odrasla pogledajte u nastavku:

Video: Vesna Đogani: Bali beg nije tako lep uživo kao moj Đole

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vx

    15. april 2020 | 10:02

    Srbija se bori da sačuva živote a ona patetiše o svom životu.......

  • Djordje

    15. april 2020 | 10:24

    koja patetika povraca mi se

  • Jekana

    15. april 2020 | 10:07

    Posle ovoga da se zahvalis Anabeli! Da te nije pomenula ne bi nas sada smarali s tobom! Digla vas iz pepela Anabelci i to joj je hvala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA