≫ 

Uhapšena Severina!

Pevačica nije imala dozvolu za kretanje za vreme policijskog časa

  • 91
Premijera opere Severina/Foto: ATA Images

Pevačica Severina uhapšena je večeras u 21.20 časova u ulici Partizanske avijacije u Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

Iz ulice Partizanske avijacije bb, kod Tržnog centra Okov, zaustavljena je gospođa Severina Vučković Kojić, državljanka Republike Hrvatske, od strane radnika UKP-a, drugo odeljenje, bez dozvole za kretanje za vreme policijskog časa.

Imenovana je zatečena u kolima marke BMW, zagrebačkih registarskih oznaka.

Kako saznajemo, ista je odvedena u Policijsku stanicu Novi Beograd.

Nakon hapšenja oglasio se Severinin PR menadžer Davor Grgin, čije saopštenje prenosimo u celosti.

- Severina se večeras pakovala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom času. Priznaće prekršaj i platiće novčanu kaznu. Nakon mesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi put susreće.

- Naime, juče je, nakon 32 dana, pre povratka u Zagreb, otac dozvolio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srpsko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dete u Zagreb, jer ona ne bi mogla nazad u Srbiju, a njemu nije verovala, zato što je na sve moguće načine sprečavao da vidi dete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije video više od mesec dana - navedeno je u saopštenju Severininog PR menadžera.

Video: Severina otkrila u Knjaževcu: Želim dete!

(B. B. / I. C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA