"Ovo je noćna mora, gore od pakla..." Ćerka voditeljke Sandre Dende pozitivna na korona virus

- Ne znam kako se zarazila. Očigledno da je taj virus podmukao. Brinem jako za nju - rekla je voditeljka

  • 2
Sandra Denda Sandra Denda Foto: Facebook/Sandra Denda

Ana Denda, starija ćerka poznate voditeljke Sandre Dende, pozitivna je na korona virus i smeštena je na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije. Ovu informaciju potvrdila je njena majka, koja je navela da se uplašena zbog cele ove situacije.

- Ana je prošle nedelje imala jak astmatični napad, visoku temperaturu i tada je Hitna pomoć došla po nju, odveli su je bukvalno modru iz kuće. Bila je nekoliko dana na pulmologiji, ostavili su je na odeljenju jer su sumnjali da i ona ima virus. Međutim, testirana je i ustanovljeno je da nema koronu, već obostranu upalu pluća. Onda su je pustili da ide kući, rekli su da je to sve od astme. Njoj nikako nije bilo bolje - rekla je Sandra Denda za Kurir i nastavila:

- Nastavila je da kašlje, gušila se, bila je malaksala. Na kraju je izgubila svest, pa su je ponovo odveli u bolnicu i odmah su je testirali. Ustanovljeno je da ima koronu i naravno odmah su je ostavili na odeljenju pulmologije.

Sandra Denda kaže da se njena ćerka pridržavala svih mera i da joj nije jasno kako je dobila virus.

- Ana je samo išla do prodavnice, ali je maksimalno vodila računa, bez maske i rukavica nije izlazila. Ne znam kako se zarazila. Očigledno da je taj virus podmukao. Brinem jako za nju! Zovem stalno da vidim kako je, ovo je noćna mora, gore od pakla, verujte mi - rekla je voditeljka i dodala:

- Testirali su mene i mog oca prvo jer smo bili u kontaktu s njom, a juče i drugu ćerku Ninu. Rezultate ćemo dobiti za tri do pet dana. Naravno, sad strahujem i za ostatak porodice. Možete da zamislite kako izgleda ova neizvesnost dok čekamo rezultate testa - navela je Sandra Denda.

O svom zdravstvenom stanju progovorila je i Ana Denda.

- Loše se osećam, imam jaku glavobolju i teško dišem - rekla je kratko Ana Denda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    16. april 2020 | 10:23

    Квалитет маске? Дискутабилан. Ставиш маску, упалиш упаљач, дунеш и видиш да се ватра угаси. Баш је велика сигурација маска...

  • Kkkk

    16. april 2020 | 11:16

    Zasto da zalimo one koji ni posle milion apela vlasti i lekara ne slusaju,sada kukajte,ali vlast da im naplati lecenje a ne da se lece na MOJ racun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA