≫ 

Georgiev pred Vaskrs ljudima poslao jaku poruku: Urazumite se... Neka naš dom bude naša crkva

Pevač je apelovao na sve koji ga prate da ne idu iz svojih domova, te da vole Boga i da se mole kod kuće

  • 7
Dani mimoze u Beogradu

Vlado Georgiev, Foto: Marko Jovanović

Vlado Georgiev (43) apeluje na sve vernike koji proslavljaju Vaskrs da na taj dan, 19. aprila, ostanu u svojim domovima i da ne izlažu riziku od zaraze korona virusom ni sebe, ni ljude oko sebe.

- Dame i gospodo, moje mišljenje kao vernika je da ovaj Vaskrs trebamo dočekati i proslaviti kod kuće. Nije nikako vreme za bilo kakva okupljanja, urazumite se i volite Boga i molite se kod kuće. Neka naš dom bude naša crkva - poručio je Vlado.

Podsetimo, Georgiev je nedavno izazvao brojne reakcije slikom iz supermarketa, gde je uslikao ljude bez ikakve zaštite, uz poruku bez dlake na jeziku.

- Bravo glupanderi, svi koji se smejete na maske i rukavice i koji mlatite i kijate i pipkate sve i svuda. Gotovo niko ništa od zaštite ne nosi... Jad - napisao je pevač u opisu fotografije iz prodavnice.

Ova situacija koja je veoma kompleksno-opasna izbacuje na površinu ljudske atribute i skida maske. Sebičluk, nedostatak racija, primitivizam, koristoljublje, prilike za razračunavanje i dominaciju... #COVID-19 je opšti test ljubavi, brige i ljudskosti. Svi ćemo dobiti rezultate... - poručio je Georgiev 14. marta.

VIDEO: Vlado Georgiev pevao sa delijama "Tamo daleko" u Herceg Novom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA