Supruga Baneta Obradovića otkrila u kakvom je stanju estradni menadžer oboleo od korona virusa

- Moram da kažem da su lekari učinili sve što je bilo u njihovoj moći i moram ispred porodice da im se zahvalim za to - rekla je Obradovićeva supruga

  • 2
Bane Obradović, sa suprugom Bane Obradović sa suprugom Jovanom/Foto: ATA images

Jedan od najuspešnijih estradnih menadžera, Bane Obradović, koji je kum i menadžer i Željku Joksimoviću, oboleo je od korona virusa, a njegova supruga Jovana otkrila je u kakvom je zdravstvenom stanju vlasnik i direktor "Melos estrade".

- Bane je već dvanaesti dan na lečenju i jeste bio kritično. U bolnicu je primljen sa visokom temperaturom i pneumonijom oba plućna krila, sa potvrđenim virusom. Sve što je moglo da bude loše u tom trenutku je tako i bilo. Prvih nekoliko dana je bila prava agonija, kako za njega, tako i za nas - rekla je Jovana za Srbiju danas.

Pisalo se kako je Banetu u funkciji tek 30% pluća, kao i da je završio na respitatoru, međutim Jovana tvrdi da to nije istina.

- Najbolja stvar u celoj priči je to što on nije završio na respiratoru. Istina je da je sve vreme bio na kiseoniku, ali na respiratoru nije bio. Pričati o procentima rada njegovih pluća su proizvoljne informacije i ja sam prvi put u životu pristala da pričam za medije i da dam izjavu prvenstveno iz tih razloga. S obzirom da se radi o njegovom životu i zdravlju i iz poštovanja prema svim ljudima koji ovih dana zovu, kao i onima koji ga vole i poštuju, mislim da je bilo korektno da kažem da to nije tačna informacija. Nikada ni jedan lekar nam nije rekao da se radi o procentima koji se pominju - otkrila je Banetova supruga.

Srećom, Obradović je danas prebačen na poluintenzivnu negu, što je mali pomak u odnosu na njegovo dosadašnje zdravstveno stanje.

- Ja sam juče pričala sa doktorkom koja je bila u smeni i ona mi je rekla da postoji mali pomak u lečenju, ali da je to još malo i nedovoljno da kažemo da je to onako kako bismo mi želeli. Moram da kažem da su lekari učinili sve što je bilo u njihovoj moći. Dali su svoj maksimum i upotrebili su sve što im je dozvoljeno u lečenju da mu pomognu i da tok lečenja krene u boljem pravcu, i moram ispred porodice da im se zahvalim za to - rekla je Jovana.

Takođe je otkrila je Bane imao teških momenata kada nije mogao da se pomiri sa činjenivom da je na intenzivnoj nezi, ali je uspeo da se izbori s tim osećajem i sada se psihički dobro oseća.

Video: Đorđe David opisao kako izgledaju njegovi dani u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    16. april 2020 | 18:30

    Sve najbolje mu zelim. Ima on zbog koga da se bori. Dobar covek, kako se kaze, na 'leba da ga mazes. Mora naci nacina da se izbori, hoce sigurno. Zasluzuje sve lepo na ovom svetu. Samo hrabro.

  • Zoran

    17. april 2020 | 07:46

    Sve najbolje mu zelim brz oporavak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA