Jovana Joksimović: "Pomirila sam se sa tim da ću leto provesti u Beogradu"

Voditeljka će zbog korona virusa ovo leto provesti kao nikada do sada

  • 23
Srđan Predojević, Jovana Joksimović Srđan Predojević, Jovana Joksimović, Printskrin: Instagaram/srdjan.predojevic

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, voditelji jutranjeg programa na televiziji Prva, postavljali su jedno drugom pitanja na koja ih najviše zanimao odogovor.

Srđan je Jovanu pitao gde će ići na odmor, kao i kako njena deca i suprug provode vreme u izolaciji. Voditeljka će zbog trenutne situacije i epidemije korona viruasa leto provesti kao nikada do sada, prenosi Srpski telegraf.

- Šta rade deca i Željko, kako su, šta sve smišljaš da ih zabaviš kod kuće? -  pitao je Srđan.

- Željko radi od kuće, sve je sebi organizovao da ne mora da izlazi. Deca su super. Ana i Srna misle da je raspust, a Kosta uopšte ne razume što je ta korona toliko dosadna i neće da ode (smeh). Zabavljuju se, mi ih zabavljamo, igramo se, čitamo, pišemo... Zasad nam je super i svi su srećni - odogovoria je Jovana,

- Gde ćeš na more? - bilo je i jedno od Predojevićevih pitanja.

- E to pitanje me doskora mučilo, a sad sam se pomirila sa tim da ću leto provesti u Beogradu. Nažalost, mislim da ćemo ovako živeti narednih nekoliko meseci i da ćemo što zbog opravdnanog, što zbog neopravdanog straha putovanja staviti na poslednje mesto. Barem moja porodica - rekla je vodietljka.

Zatim je došao red na Jovanu kojoj je Srđan priznao samo on izvodi psa u šetnju i to koristi kao priliku da u vreme policijskog časa izađe napolje.

- Da li dozvoljavaš bilo kome u kući da šeta psa uveče ili uvek ti to radiš, d ali nosiš masku? - pitala je voditeljka.

- Jedva čekam 23 časa da izađem napolje, uvek to ja radim, na ulicama je mir i tišina, pas ne postavlja nikakva pitanja, ćuti, njuši i povremeno zalaje na neku mačku lutalicu. Nekada u mraku i na mene, ne prepoznaje me sa maskom (smeh) - rekao je Predojević.

- Da li Mira radi, kako ste se organizovali s obzirom na to da ste oboje zaposleni? - pitala je Jovana.

- Radi, da. Čeka mene da đođem sa posla i onda ona ide da radi u popodnevnu smenu. Na taj način je uvek neko sa decom, koja traže pažnju bez prestanka, imam utisak i dok spavaju - objasnio je Srđan.

Video: Srđan krišom snimao Jovanu dok se dopisivala, njena reakcija je potpuni hit

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA