Tanja Savić se oglasila nakon priče da je prijavila muža policiji, tvrdi da je istina drugačija

- Ostaviću pripadnike policije da rade svoj posao - rekla je Tanja za Telegraf.rs

  • 21
Tanja Savić, Dušan Jovančević, Karići venčanje, Vila Jelena Tanja Savić sa suprugom Dušanom/Foto: Nikola Tomić

Nakon što je danas, 17. aprila, prijavila policiji supruga Dušana Jovančevića za maltretiranje, Tanja Savić se oglasila za Telegraf.rs.

Kako je pisano, Tanja je prijavila supruga u policijskoj stanici Novi Beograd 16:30 časova, a sve se navodno desilo nakon žestoke svađe sa suprugom, posle čega je otišla kod roditelja u Radinac nadomak Smedereva.

Pevačica u izjavi tvrdi da je već nekoliko dana kod roditelja, te da ove priče nemaju veze sa onim što se navodno dogodilo.

- Komšinica me je pozvala da mi kaže da mi je obijen stan u Beogradu pošto sam već nekoliko dana kod mojih u Smederevu. To je istina i za sada ne mogu ništa drugo da vam kažem. Nestali su moji i dečji pasoši sa mesta gde sam ih ostavila. Ostaviću pripadnike policije da rade svoj posao - rekla je Tanja za Telegraf.

Pevačicu i njenog supruga duže vreme prate skandali i priče o razvodu. Nije tajna da im je brak na klimavim nogama, kao i da je u javnosti plakala na temu nasilja nad ženama.

O njihovom razvodu spekulisalo se i početkom ove godine. Pred oltar su stali 2011. u Australiji, tri meseca nakon što se porodila. Imaju dvojicu sinova, Đorđa i Maksima.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jUCA

    17. april 2020 | 23:49

    Tanja, prelepa sI, imas prelep glas, sto pre se okreni sebi, razvedi se, i povrati karijeru. Zar da dozvolis da pored takvog stasa i glasa, razne Lune, Kije, bez glasa i talenta, zauzimaju tvoje mesto i kradu tvoje uspehe. Previse si vremena potrosila i dala sebe nekome, ko to ne zasluzuje, samo te vuce sa sobom na dno. Srecno!

  • Oki

    17. april 2020 | 22:46

    E Tanja šta si videla u ovog cobana

  • Boban

    17. april 2020 | 23:25

    Tanja lepotica, a ovaj njen suprug, zaista nemam reči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA