≫ 

Poziv građanima da od kuće prate nastup Željka Joksimovića

- Od Željka do svakog od saradnika u ovom projektu svi rade besplatno. Dakle, ovaj projekat gradski budžet ne košta ni jedan, jedini dina

  • 12
Ulaz, Željko Joksimović Željko Joksimović Foto: Nikola Tomić

Direktor Centra beogradskih festivala Damir Handanović pozvao je sve građane Srbije da ostanu kod kuće i da u ponedeljak od 18 sati prate nastup uživo Željka Joksimovića ispred Skupštine grada Beograda.

- Grad Beograd i Željko Joksimović na ovaj način šalju snažnu poruku podrške svim lekarima, medicinskim sestrama, farmaceutima, policajcima i vojnicima koji se bore protiv virusa Kovid 19. Iz Beograda će biti poslata snažna slika solidarnosti sa svetom - rekao je Handanović.

On se zahvalio Željku Joksimoviću i svima koji učestvuju u ovom velikom projektu zahvalnosti, jer svi rade bez ikakve naknade.

- Od Željka do svakog od saradnika u ovom projektu svi rade besplatno. Dakle, ovaj projekat gradski budžet ne košta ni jedan, jedini dinar. Hvala Željku, jer je još pokazao koliko je veliki čovek i koliko voli Beograd i Srbiju -  rekao je Handanović.

Damir Handanović Damir Handanović / Foto: Promo

Video: Željko Joksimović: Jovana je imala moje CD-ove kad smo se upoznali

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA