"Ponosna sam i srećna": Ceca kao najpraćenija osoba na Balkanu od Jutjuba dobila priznanje

- Jedna veoma lepa vest za mene, a posebno u ovim teškim vremenima.  Sa druge strane, ovo je nagrada koja mi je dodelio višemilionski auditorijum - rekla je Ceca

  • 15
Svetlana Ceca Raznatovic Svetlana Ceca Raznatovic, Foto: Instagram/cecaraznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović postavila je rekord na Balkanu i od Jutjuba dobila plaketu "Golden Award". Naime, Ceca je jedini izvođač na ovim prostorima koji ima milion pratilaca na svom Jutjub kanalu, ali i najveći broj pregledanih spotova.

- Jujub kanal Svetlana Ceca Ražnatović je zvanično najveći personalni artist kanal na Balkanu. Najveći je i personalni mužički kanal po broju ostvarenih pregleda, preko 1,5 milijardi. Do sada je ostvareno tačno 1,534,362,667 pregleda - stoji u obrazlozenju nagrade.

- Dakle, radi se o kategoriji za muzički kanala umetnika, odnosno personalni. Nije reč o komercijalnom, TV kanalnu ili kanalu nekih produkcijskih kuća koji okupljaju raznu publiku od interesovanja i sadržaja - stoji u pojašnjenju.

Ovaj podatak dostupan je na proveru svim korisnicima Jutjuba gde se jasno može videti broj pregleda svih video klipova, kao i broj pratilaca u osnovnim podacima. Ako se posmatra analitika, najveći broj ljudi koji redovono slušaju Cecinu muziku dolaze iz Beograda, potom Zagreba, Sofije, Sarajeva, Podgorice i drugih gradova.

-  Jedna veoma lepa vest za mene, a posebno u ovim teškim vremenima.  Sa druge strane, ovo je nagrada koja mi je dodelio višemilionski auditorijum. Ponosna sam i srećna! - rekla je Ceca povodom nagrede i dodala:

- U periodu kada smo svi osuđeni da vreme provodimo kod kuće, jedan od izvora mira ili lek za dušu je pesma, te verujem da se mnogi moji fanovi prisećaju momenata kada smo zajedno u glas pevali na koncertima naše omiljene pesme i jedva čekam da to ponovo zajedno radimo.

Video: Ceca i Veljko iz automobila: Sve mere poštuju, na rukama rukavice, a preko lica maska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA