Ceca prvi put Vaskrs ne provodi sa Anastasijom i Veljkom: Svim ljudima je poslala snažnu poruku

- Uskrs ćemo slaviti kao i prethodnih godina, neće biti nikakve razlike, ispoštovaćemo sve pravoslavne običaje... - rekla je Ceca

  • 7
Marijana Mateus rođendan Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

Folk zvezda Ceca Ražnatović najradnosniji hrišćanski praznik proslaviće u krugu porodice, ali ove godine na Vsskrs sa njom neće biti njena ćerka Anastasija i sin Veljko Ražnatović.

Cecina deca Vaskrs će proslaviti sa svojim emotivnim partnerima, dok će pevačica biti u društvu svoje sestre Lidije i njene porodice.

- Ove godine najradosniji hrišćanski praznik provodim u svom domu, u krugu porodice, sa svojom sestrom Lidijom i njenom prodicom. Veljko i Anastasija zbog policijskog časa koji traje od petka do utorka, Vaskrs će proslaviti sa svojim partnerima. Veljko i Bogdana će biti zajedno u Titelu kod njene porodice, a Anastasija i Đorđe proslaviće Vaskrs u Novom Sadu - rekla je pevačica za Telegraf JETSET.

Ceca će proslavljati Vaskrs kao i svake godine, poštujući sve običaje, ali ovoga puta zbog policijskog časa i vanrednog stanja, te zabrane okupljanja, neće ići na liturgiju.

- Vaskrs ćemo slaviti kao i prethodnih godina, neće biti nikakve razlike, ispoštovaćemo sve pravoslavne običaje, farbamo jaja, spremamo hranu...  Samo što, zbog propisanih mera, zabrane kretanja i okupljanja, koje poštujemo, neću ići na liturgiju na koju idem godinama u nazad. Šta ćemo, takva je situacija, to sve moramo da ispoštujemo kako bi zaštitili sebe i druge - rekla je pevačica i poželela svim srećan praznik.

- Svima želim srećan Vaskrs, sve najbolje u životu, a prvenstveno zdravlje koje je svima preko potrebno. Nadam se da ćemo pobediti virus i da će se uskoro sve vratiti u normalu - zaključila je Ražnatovićeva.

Video: Ceca i Veljko iz automobila: Sve mere poštuju, na rukama rukavice, a preko lica maska

(D. Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cuci

    19. april 2020 | 13:23

    Pa sali znate koliko poridica nisu danas zajedno pogledajte Sestre Lekare sve nedicinsko isoblje po nesec dana nije videlo svoje molim danas izbacute estradu i starlete na danasnji dan nepisite o nebitnim Ljudima nece njima biti nista Hvala i Srecan Uskrs

  • Kiza

    19. april 2020 | 14:12

    Tako si nedostajala na liturgiji u hramu Sv.Save u prvom redu.

  • xxx

    19. april 2020 | 15:37

    E briga nas bre vise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA