≫ 

Gabi Novak: Snalazim se u poluuništenom stanu, u bolnici sam ležala u sobi pored obolelih od korone

- Uglavnom sam u jednom jako i retko tužnom vremenu. Ne samo ja, nego čitav Zagreb - rekla je Gabi

  • 5
Gabi Novak

Gabi Novak, Printskrin: Youtube/Croatia Records

Muzička diva Gabi Novak (83) nakon što je pre nekoliko dana izašla iz blnice ispričala je kroz šta je sve prošla, ali i kakvo ju je stanje zateklo kod kuće.

Gabi je boravila u bolnici pored sobe u kojoj su bii zbrinuti ljudi zaraženi korona virusom, a kada je konačno došla u svoju kuću zatekle su je posledeice zemljotresa u Zagrebu.

- Kako sam? Šta da vam kažem? Snalazim se u poluuništenom stanu. Imala sam upalu pluća, ležala sam pored soba u kojima su smešteni pacijenti s korona virusom. Jedva sam se izvukla - rekla je Gabi u velikom intervjuu za Dnevni avaz.

- Jako ružno... Potres me zadesio u bolnici. I, evo, sad sam u svojoj kući. Ne znam gde bih započela, jer majstori su zauzeti, dimnjaci su se srušili, čekamo šta ćemo s griejanjem, kada će se napraviti... Uglavnom sam u jednom jako i retko tužnom vremenu. Ne samo ja, nego čitav Zagreb. U izolaciji smo svi. Mislim da se pandemija neće dugo smiriti - reka je mizička diva.

Optimizam ipak ne gubi, u životu se uvek borila, kao što i sada čini.

- Daj Bože, pa da cela planeta prodiše. Deci, koja žive u izobilju, nažalost, biće će teško u životu. A mi, koji smo se borili... Evo, šta smo prošli poslednjih 30 godina. Koliko su ginuli zbog ništa. Sve se moglo drugačije. Bez suživota ne ide. Ako te neko uvredi i razočara i ubije sve što u tebi postoji, pomeri se. Kako je moj Arsen napisao: "Čistim svoj život". To je bio njegov slogan. U životu odbacuješ loše ljude, lošu hranu, loše podneblje... - ispričala je Gabi.

- Pokolebam se, povučem se, isplačem to. Zaćutim, uvučem se u neku samoću. Ali, opet čovek u toj samoći dođe do sebe. Ako znaš iskoristiti samoću, onda u njoj moraš tražiti sebe da vidiš dokle si došao. Samoća nije beg, već ti služi da dođeš do vlastite spoznaje. Samoća je čišćenje - zaključila je muzička diva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA