≫ 

Tanja Savić pokazala sestru, fanovi joj poručili da su kao bliznakinje, a jedna stvar i dalje kopka

Tanja Savić je pokazala kako izgleda njena rođena sestra i sličnost je neverovatna

  • 3
Amig show, Amidži šou, Kija Kockar, Tanja Savić, Ljuba Perućica, Aleksandar Jovičić Tanja Savić, Foto: A. Nalbantjan

Tanja Savić (35) je na društvenoj mreži Instagram pokazala svoju rođenu sestru, a pevačicini fanovi kažu da veoma liče.

Naime, Tanja se sa svojom sestrom Biljanom Savić fotografisala u selu Radinac, pored Smedereva, gde zajedno sa svojom porodicom provode najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs.

Ona je objavila niz fotografija na kojima poziraju u različitim pozama i čestitala svim svojim pratiocima praznik.

- Dragi moji, želim vam da ovaj najradosniji hrišćanski praznik proslavite u zdravlju, miru i blagostanju sa vašim najbližima. Sve vas ljubim i volim! - napisala je Tanja u opisu fotografije.

"Sestre lepotice", "Vas dve ste kao bliznakinje", "Iste, samo različita boja kose", bili su samo neki od komentara ispod pevačicine fotografije.

Međutim, ono što "kopka" sve jeste pitanje gde je Tanjin muž Dušan Jovančević na slikama, kad je već demantovala da ga je prijavila za zlostavljanje.

Podsetimo, ona je nakon tih navoda za Telegraf JETSET istakla da je "istina drugačija", te da se radi o tome da im je obijen stan u Beogradu i da je to prijavila policiji.

- Komšinica me je pozvala da mi kaže da mi je obijen stan u Beogradu pošto sam već nekoliko dana kod mojih u Smederevu. To je istina i za sada ne mogu ništa drugo da vam kažem. Nestali su moji i dečji pasoši sa mesta gde sam ih ostavila. Ostaviću pripadnike policije da rade svoj posao - rekla nam je Tanja.

Pevačicu i njenog supruga godinama prate skandali i priče o razvodu. 

O njihovom razvodu spekulisalo se i početkom ove godine. Pred oltar su stali 2011. u Australiji, tri meseca nakon što se porodila. Imaju dvojicu sinova, Đorđa i Maksima.

Video: Poznati vam iz svojih domova čestitaju najveći hrišćanski praznik Vaskrs!

(I. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA