5 slavlja JK od kojih zastaje dah: Sve je pucalo od luksuza, ali 1 tužna stvar im je zajednička

Jelena je poznata po tome da ne štedi kada su u pitanju proslave, bilo da su rođendani ili praznici

  • 85
Jelena Karleša Slavlja Jelene Karleuše su uvek bajkovita/Foto: Telegraf, Instagram/deny137, Instagram/karleusastar, A. Nalbantjan

Jelena Karleuša poznata je po tome da sve važne datume obeležava tako da taj dan pretvori u pravu bajku, baš kao što je to učinila i za Uskrs, kada je, iako u izolaciji, u svom domu priredila nestvarnu proslavu ovog najradosnijeg hrišćanskog praznika.

Kako je to izgledalo imali ste prilike da vidite na našem portalu, a Jelena je uživala sa ćerkama Atinom i Nikom, kao i suprugom Duškom Tošićem u dvorištu svoje luksuzne vile.

Ne samo da je sve izgledalo nestvarno, već je palo i kuckanje ni manje ni više, nego nojevim jajima.

Međutim, ovo nije jedino slavlje u Karleušinom domu od kojeg je mnogima zastao dah.

Ako se vratimo unazad, svaki rođendan i praznik obeleženi su na jedan poseban način, a raskoš, luksuz i maštovitost uvek su na prvom mestu.

Rođendan Atine i Nike

U septembru 2019. godine Jelena je proslavila rođendan ćerkama u jednom luksuznom beogradskom restoranu, kada je sve bilo pažljivo odabrano, a Karleušine naslednice odlično su se snašle pred kamerama, pred kojima je Atina debitovala.

Jelena se tada pojavila u belom odelu, a sve tri su u restoran ušetale u stilu svetskih zvezda. Torta je bila jedno od iznenađenja, a Atini je tada kupila mejk-ap koferčić pun šminke koji ju je beskrajno obradovao, dok je Nika dobila dve ogromne vreće pune igračaka koje voli.

Jelenin rođendan

Proslavu svog 41. rođendana, 17. avgusta 2019. godine, takođe je upriličila u poznatom beogradskom restoranu, kada je privukla veliku pažnju neobičnim stajlingom budući da je imala plavu periku.

Za ovu priliku je takođe bila sva u belom, a pojavila se sa svojim naslednicama.

Video: Karleuša u beloj kombinaciji sa ćerkama stigla na proslavu rođendana

Nova godina

Iako je 2020. bila prva Nova godina koju je dočekala bez svoje najveće podrške, majke Divne koja je preminula u martu 2019. godine, Jelena je pretvorila svoj dom u novogodišnju čaroliju, a imala je specijalnu posvetu i jaku emotivnu poruku.

- Ove godine tema mi je bila ANĐEO... Ovo je prva Nova godina koju ću provesti bez moje majke. Ona je sada moj anđeo i ovo je posveta njoj... Za mog, ali i za sve naše anđele koji nas gledaju i štite od zla... - napisala je tada Jelena.

Video: Zaboleće vas oči od luksuza! Zavirite u Karleušinu novogodišnju čaroliju

Božić

Još jedan od tradicionalnih pravoslavnih praznika koji je u domu Karleuša-Tošić maksimalno ispoštovan. Iako je ateista, kako je u više navrata isticala, svi praznici u Jeleninoj kući obeležavaju se zbog dece.

Jelena je ovog Božića izvukla novčić iz pogače, a osim bogatom trpezom pohvalila se i ajvarom koji je sa slašću konzumirala.

- Svi mi iz ovog dela sveta koji znamo šta je ajvar i žalimo druge što ne znaju - poručila je tada, a bogatu trpezu pokazala je na društvenim mrežama.

Video: JK pokazala bogatu trpezu za Božić, a komentar dok cepa ajvar je pobedio!

"Karantinski" Uskrs

I, naravno, za sve vas koji ste propustili uskršnju "karantinsku" bajku u domu Jelene Karleuše, koju je upriličila uprkos potpuno drugačijim uslovima i najdužem policijskom času koji je bio na snazi zbog pandemije korona virusa, pogledajte u nastavku kako je to izgledalo.

Video: U dvorištu raj, razbijali nojeva jaja: Ovako Karleuša i Duško Tošić proslavljaju Vaskrs

Ovo je poslednjih 5 velikih slavlja Jelene Karleuše na kojima je sve sijalo i "pucalo" od luksuza, ali jedna tužna stvar im je zajednička - prvi put je svaki od njih slavila bez majke Divne.

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • skromna dusa

    20. april 2020 | 16:19

    skrnavi verske praznike sta drugo ocekivati od ateiste

  • Vucica

    20. april 2020 | 11:38

    Parada kica i neukusa.Bolje bi bilo da je dio novca potrosila na kupovinu respiratora.Toliko o ljudskoj samilosti i milosrdju u dane Vaskrsa, sramota.

  • Žorž Vea011

    20. april 2020 | 11:17

    Sve puca od kica i sunda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA