Roditelji trudne verenice Đanijevog sina ljuti na Trajkoviće: Slađa im se javno obratila i izvinila

Roditelji Đanijeve snaje iz medija saznali su da je njihova ćerka trudna

  • 7
Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković, Printskrin: TV PinkP

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa saznali su da će dobiti unuka na dan kada su privedenih zbog kršenja poropisanih mera tokom vanrednog stanja.

Kako su Trajkovići tih dana bili glavna tema, roditelji njihove snaje iz medija saznali da je njihova ćerka trudna. Oni su se naljutili se na Đanija i Slađu koja im se obratila javno.

- Želim javno da se izvinim prijateljima što su ovako lepe vesti saznali iz novina. Razumem što je Ninina mama povređena, i ja bih bila. Ne zameram im što se ljute. Odužićemo im se zbog ove neprijatnosti - rekla je Đanijeva supruga, a piše Informer.

Đani i njegova supruga su privedeni po nalogu Trećeg osnovnog suda zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanja po propisima za vreme epidemije, u petak 3. aprila, u lobi baru jednog hotela. Đani i Slađa osuđeni su na tri meseca kućnog zatvora.

Kako je zabranjeno okupljanje više od dve osobe, pored Đanija i njegove supruge, tada je privedeno još 22 lica, među kojima su pevač Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović. 

Nakon neprijatnosti koju je doživeo, Trajković je razočaran postupkom svojih kumova, Darka Lazića i Andreane Čekij koji ga nakon izlaska iz pritvora nisu kontaktirali.

Video: (AUDIO) Đani nam se javio: U zatvoru sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    20. april 2020 | 13:55

    Pa treba dasu ljuti nasvojucerku a ne nanjih.Toje bila njena duznostdakaze roditeljimaprvo, a ne svekrvi buducoj i svekru. . STRASNO 🙈😂

  • Ruza

    20. april 2020 | 14:15

    Slazem se sa ovim komentarom trebalje njihova cera da kazsvojoj mami mama trudna sam od mame krije od svekrve ne krije sve je to ajd dodjimi ea

  • Bubi

    20. april 2020 | 22:06

    Pa što im ćerka nije rekla nego čeka prija da joj javi, bože koje gluposti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA