Prvi "Beograd pobeđuje" koncert: Željko Joksimović napravio spektakl ispred Skupštine grada

- Grad Beograd i Željko Joksimović na ovaj način šalju snažnu poruku podrške svim lekarima, medicinskim sestrama, farmaceutima, policajcima i vojnicima koji se bore protiv virusa Kovid 19 - rekao je direktor Centra beogradskih festivala Damir Handanović

  • 71

Večeras je počeo prvi u nizu koncerata "Beograd pobeđuje", a građani Srbije su uživali online u hitovima Željka Joksimovića. Ovi koncerti će biti organizovani svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati u Skupštini grada Beograda.

Koncert Željka Joksimovića ste mogli da pratite preko Fejsbuk stranice Telegraf.rs, ostanite kod kuće, čuvajte sebe i svoje namjilije.

Ako ste propustili performans poznatog kantautora, možete ga pogledati na našem portalu, i to na snimku na početku teksta.

Video: Željko Joksimović: Dobro veče Beograde!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Logika

    20. april 2020 | 22:16

    Pa ljudi su uvek umirali svakog dana i kada nije bilo virusa ovog. Što su umirali od nesreća, gripa, raka i drugih stvari ali se nije pisalo i brojalo da svi vide. Ne razumem komentare i dalje. Ko sve komentariše.

  • Velja.86

    20. april 2020 | 18:53

    Nikad nisam mogao da svarim ovog Joksimovića....ni njega ni njegovog brata glumca 🤢

  • Sibin

    20. april 2020 | 19:13

    Ne zna se ko je vise iritantan,ovaj ili ona njegova nazovi gospodja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA