Proslavila se u filmu "Nataša", pa nestala sa scene: Tijana se danas često slika gola

Tijana nekoliko godina unazad živi u Izraelu, a kako nije uspela da upiše glumu odlučila se za književnost

  • 5
Tijana Kondić, film Tijana Kondić u filmu "Nataša", Printskrin: Youtube/Gile Gile

Tijana Kondić se kao petnaestogodišnja devojčica proslavila glavnom ulogom u filmu "Nataša", a u međuvremenu je potpuno nestala sa scene.

Ona je te 2001. godine izgrala u pomenutom filmu sa velikim imenima kao što su Dragan Bejlogrlić, Nikola Đuričko, Anica Dobra, Neda Arenrić, a pod režiserskom plaicom Ljubiše Samardžića.

Tijana sada ima 35 godina, a i danas je prepoznatljiva po širokom osmehu i plavim očima. Bila je buntovna devojka po imenu Nataša, a rekli bi da je Kondićeva od svog lika zadržala tu buntovnost.

Iako je ostala upamćena po maestralnoj glumi, ona je tri puta pokušala da upiše Fakultet dramskih umetnosti. Kako joj to nije pošlo za rukom, završila je svetksku književnost na Filozofskom fakultetu.

Autor je romana "Tragovi života", a bavi se i izdavaštvom, filmskom produkcijom, drži i časove salse.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ☆T I A N A K O N D I C H☆ (@tijanakondicofficial) on

Tijana je rođena u Beogradu gde je provela većinu svog života. Bila je udata, ali se razvela i preselila u Izrael u kojem ima familiju.

Imala je manje uloge posle filma "Nataša", a zahvaljujući toj ulozi osvojila je "Zlatnu arenu" u Puli, a bila je nagrađivana i na filmskim festivalima u Nišu, Sopotu i Herceg Novom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ☆T I A N A K O N D I C H☆ (@tijanakondicofficial) on

Ova plavuša se u međuvremenu pojavila u nekoliko filmskih ostvarenja kao što su "Bumerang", "Ledina, "Tuga", "Ima: Dobrica, prezime: nepoznato", "Sistem".

- Živim potpuno drugačiji život, ali to ne znači da mi ne nedostaju stvari iz Srbije, a posebno ljudi. Najteži deo je kada morate da vodite sami računa o sebi, u smislu da sama moram da se brinem o svemu i vodim računa da li ću preživeti. U Srbiji nisam to morala - ispričala je Tijana jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ☆T I A N A K O N D I C H☆ (@tijanakondicofficial) on

- Najteži trenutak mi je bio odlazak odavde, a nakon toga smrt mog oca, koja se dogodila samo dva meseca nakon mog odlaska u Tel Aviv. U jednom trenutku se mnogo stvari desilo. Preseljenje, potom porodični nesrećni događaj. Ceo taj težak period koristila sam za pisanje. Pisanje je jedna vrsta terapije i svaki oblik umetnosti - rekla je Tijana svojevremeno.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by ☆T I A N A K O N D I C H☆ (@tijanakondicofficial) on

Kako sada izgleda Tijana, odnosno Nataša iz istoimenog filma pogledajte u galeriji u nastavku:

Video: Šumica i Lija: Novi hit Vrača sa Tornika i njegove saradnice

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA