≫ 

"Nema dalje, gasi internet": Slika Bobana Rajovića sa kosom hit na internetu

Pevač je svojim pratiocima pokazao kako je izgledao pre tri decenije

  • 5
Boban Rajović Boban Rajović, Foto: ATA images

Pevač Boban Rajović osim po specifičnom glasu, široj publici poznat je po svojoj jedinstvenoj energiji, ali i po tome što je, otkako se pojavio na javnoj sceni, uvek obrijane glave.

Međutim, Boban je sa svojim fanovima želeo da podelili fotgrafiju iz mlađih dana, kada je čak i puštao kosu.

Pevač je na društvenoj mreži Fejsbuk pokazao pratiocima kako je izgledao pre više od tri decenije, a ovaj njegov potez izazvao je veliku pažnju.

- 1989. godina na Ibici u Španiji. Krenuli u provod u klub. Bez mobilnih, bez društvenih mreža, ali bilo je onog najbitnijeg. Puno ljubavi, dobrog druženja, sloge i bilo je lepo. Prošlost je pokojna i ne može se vratiti, ali imamo pravo da se vratimo na trenutke iz prošlosti. Za budućnost nam niko ne može garantovati kakva će nam biti. Na nama je da verujemo i budemo optimisti. Zato živi u sadašnjosti i iskoristi je na najbolji mogući način kakva god da je. Da bi mogao da imaš lepe uspomene iz prošlosti i da ulaziš pozitivno u budućnost. Živi sada, a ovo će proći i zvaće se "nekada" - napisao je Boban uz pomenutu fotografiju.

Boban se uslikao sa sa svojim drugovima uslikao pred jedan izlazak,a osim neuobičajenog stajlinga koji je verovatno tada bio hit, odnosno čuvene tregerice, najviše pažnje ubedljivo je privukla njegova frizura.

"Kakav frajer", "Čovek ladno izgleda kao holivudski glumac", "Nema dalje, gasi internet", "Dobro ti stoji kosa", samo su nei od komentara.

Video: Bobanu Rajoviću uručena prestižna nagrada

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    21. april 2020 | 14:26

    Ružan i sa kosom i bez nje.

  • .

    21. april 2020 | 13:59

    А овај мали син иза појма нема да игра фудбал, џаба силне паре кад не може да игра ни за Раднички са Новог Београда.

  • Uske

    21. april 2020 | 16:07

    Pljunuti Riki Martin😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA