≫ 

Godinama nisu pričale, palo je pomirenje, a sada se Slavica "usudila" i da imitira Tanju

Dugo nisu htela da čuju jedna za drugu, a kako se tada govorilo dve dobre koleginice uspeo je da posvađa dečko

  • 3

Pevačica Slavica Ćukteraš postala je prava senzacija na društvenim mreža, te stalno objavljuje svoje provokativne fotografije, ali i svoje imitacije na trenutno popularnom TikToku.

I nakon brojnih imitacija, Slavica je danas odlučila da imitira ni manje ni više nego svoju koleginicu Tanju Savić, sa kojom do pre nekoliko godina nije pričala.

Pevačica je u mrežastim čarapama i kožnoj jakni zavodljivo zaigrala i zamešala uz Tanjin hit "Prostakuša" i to objavila na svom Instagram storiju.

Podsetimo, upoznale su se 2004. godine tokom prve sezone "Zvezda Granda" u kojoj su zajedno učestvovale i bile nerazdvojne drugarice. Međutim, nakon dve godine prijateljstva usledila je svađa.

Kako se navodi, Tanja se naljutila na Slavicu jer se nabacivala njenom tadašnjem dečku. Njih dve to nikada nisu želele javno da komentarišu, ali su navodile da do pomirenja neće doći.

Ipak, 2013, nakon sedam godina, pevačice su uspele da izglade odnose. Slavica je čestitala Tanji rođenje drugog deteta, a kada se Tanja vratila iz Australije u Srbiju videle su se i zajedno gostovale u jednoj od "Grandovih" emisija.

Poslednjih godina govorilo se čak i da bi trebalo da ukrste svoje glasove i snime duet, međutim do te saradnje još uvek nije došlo.

Kako Slavica zavodljivo igra uz Tanjinu pesmu  pogledajte na početku teksta.

Video: Hopla! Slavica Ćukteraš igra oko šipke

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    21. april 2020 | 23:45

    Raspustenice krecu iz pocetka🤣🤣🤣🤣Kad udari klimaks u srednjim godinama...

  • BB

    22. april 2020 | 07:14

    Tanja je za ovu olicenje lepote i dobrote

  • Др

    22. april 2020 | 07:00

    Значи, оживљавање појединих каријера.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA