≫ 

Hrvatska starleta svoj nošeni donji veš hoće da proda za 16.500 evra

Ava Karabatić je rešila da zaradi još malo novca, pa je nakon objavljenog kućnog videa odlučila da proda i svoj donji veš

  • 23
Ava Karabatic Ava Karabatić; Foto: Instagram

Hrvatska starleta Ava Karabatić (31) je pronašla način kako da zabavi više od sto hiljada vernih pratilaca na društvenim mrežama i da dodatno zaradi novac.

Zamolila je svoje verne obožavatelje da joj postave pitanje na koje će bez cenzure odgovarati.

Na Instagramu možemo da vidimo kako brojni pratioci javnim osobama šalju razne ponude, uključujući i one lepe, kao i one bezobrazne.

Ava je već imala nekoliko ponuda za brak, a ovaj put jedan obožavatelj poslao je neobično pitanje.

- Hoćeš da mi prodaš svoje nošene gaćice? - napisao je obožavatelj.

Diplomirana profesorka italijanskog i latinskog jezika odgovorila je kako je zainteresovana za ponudu koja je otvorena samo za one “dubljeg džepa”.

- Za 16,5 hiljada evra prodajem gaćice, a brushalter možete kupiti za 13.200 evra. Fotografije na kojima poziram gola možete naći na mojoj stranici - napisala je Ava.

Pre nekoliko meseci Karabatić je otvorila profil na jednoj stranici na kojoj objavljuje fotografije i video snimke bez cenzure.

Na navedenom profilu Ava ima 38 fotografija i pet video zapisa, a pratioci svaki mesec treba da plate “članarinu” u iznosu od 26 evra.

Video: Ava Karabatić predstavila svoja ulja na platnu: Kada neko nešto voli, njemu ništa nije skupo

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA