≫ 

Zanemela od šoka kad se okrenula: Stanija i Kristijan Golubović oči u oči nakon 4 godine!

Kristijan je bio mega iznenađenje kako za Staniju, tako i za gledaoce

  • 31
Kristijan Golubović, Stanija Stanija nije ni slutila da joj Kristijan stoji iza leđa/Printskrin: TV Pink

Nakon više od četiri godine, Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović, koji je tek izašao iz zatvora nakon odslužene kazne, sreli su se u utorak u emisiji "Amidži šou".

Dok je reklamirala izmišljeni proizvod, što je jedna od igara u emisiji, Stanija nije imala pojma da joj iza leđa stoji niko drugi nego njen bivši prijatelj Kristijan, sa kojim je bila na Farmi 6 2015. godine, a posle koje su žestoko zaratili i godinama nisu razgovarali.

Ono što je naročito zanimljivo je da Stanija nije znala da će videti Kristijana, ali ni on nije znao da će u studiju biti Stanija. 

Čim je završila sa igrom i okrenula se, ni ne sluteći šta je čeka iza leđa, Stanija se šokirala kad je ugledala Golubovića! Iako se trudila da ostane smirena i ne pokaže koliko je zatečena, reakcija je bila primetna.

Kristijan se, kao i uvek, poneo kao džentlemen i profesionalac, pa je Staniji i Kiji Kockar, koja je takođe bila gošća emisije, sa osmehom poljubio ruku. Kasnije, tokom emisije, dok se prisećao prvog ispijanja kafe u životu koju mu je na Farmi skuvala Stanija, nazvao ju je "maleckom".

Na pitanje da li su u dobrim odnosima, Stanija se nije najbolje snašla i nazvala ga je bivšim rijaliti prijateljem za razliku od Kristijana koji je rekao da je sve u redu psle toliko vremena, a ni kada je Kristijan seo pored nje, nije progovarala.

Pogledajte kako je izgledala ova igra:

Podsetimo, Golubović je osam godina u zatvoru proveo zbog trgovine drogom. Nekoliko puta je podnosio molbe za uslovni otpust, pošto je na to stekao pravo posle dve trećine odslužene kazne, ali mu Viši sud nije izašao u susret i svoju robiju morao je da odsluži do poslednjeg dana.

Video: Kristijan Golubović izašao iz zatvora pa se odmah uključio uživo na Fejsbuk, a pesma u pozadini...

Kako kaže, ukupno je na robiji bio 20 godina, a u kontinuitetu je najviše proveo u zatvoru 4 godine.

Stanijinu reakciju pogledajte u nastavku:

Video: Od budale do maloletničke trudnoće: Ako vas je Zadruga zgrozila, onda ste na ove bisere rijalitija zaboravili

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    22. april 2020 | 06:39

    Kristijan u Amidzi sou...Nasta smo mi spali kad dilera,kriminalca koji je pola zivota proveo u zatvoru zovu u zabavnu emisiju...E crni Ognjene...ccc 😂😂😂

  • Don’t

    22. april 2020 | 02:53

    Da li će se ona ikada pristojno i sa bar malo ukusa obući? A tek faca... 🥴

  • y

    22. april 2020 | 08:26

    E moj Amiđžiću koga ti dovodiš u emisiju . Oni nisu uzor društvu a pogotovu omladini.🤦‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA