"Kajem se što sam išla pod nož, nikako to ne radite": Indi o borbi za život nakon izlaska iz bolnice

- Budite zdrave, nije važno da li će se kilogrami skidati brzo, evo, ja sam htela brzo i dobila sam opomenu - poručila je Indi

  • 4
Indira Aradinović Indy Indi Aradinović, Foto: Nikola Tomic

Pevačica Indira Aradinović Indi protekla dva meseca vodila je pravu borbu za život, nakon što je posle operacije smanjivanja želuca kojoj se podvrgla doživela niz komplikacija.

Nakon dugog i teškog oporavka, Indi je izašla iz bolnice i oglasila za emisiju "Exkluziv" gde je sve lepo objasnila uz važnu poruku za sve one koji planiraju da se podvrgnu istoj opeaciji.

- Bolje sam, dosta bolje. Kod kuće sam sa majkom i mislim da je bilo vreme da se oporavljam ovde. Ja se ne bih mnogo zadržavala na toj temi, stresno je za mene. Poručila bih svima koji to žele ili planiraju da urade da nikako to ne rade, to je moj savet, prošla sam pakao - rekla je Indi.

Pevačica je otkrila i da je imala čak dve operacije, te i da je joj ostala bez jednog organa, dok je drugi povređen, zbog čega će od sada morati da vodi potpuno drugačiji život.

- Bile su dve operacije, ne jedna, iskomplikovalo se sve nakon te prve. Spadam u pacijente koji to jedva prežive, izvađena mi je slezina i povređen pankreas i sada vodim jedan potpuno drugačiji život. Svaka normalna osoba bi se pokajala, ali nema nazad. Sada moram da gledam napred i vodim računa - započela je priču.

Indira Aradinović Indi, Indy Prva slika Indi nakon izlaska iz bolnice/Foto: Instagram/indy_ara_indira

Indi je na kraju želela da pošalje poruku svim devojkama koje vode borbu sa viškom kilograma i poruči im da je najvažnije da ostanu zdrave.

- Budite zdrave, nije važno da li će se kilogrami skidati brzo, evo, ja sam htela brzo i dobila sam opomenu. Sad htela ili ne, moram da živim zdravo. Nikako pod nož. Videla sam da su to neki vrlo lako uradili, ali, evo, ja nisam - pevačicina je poruka.

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    22. april 2020 | 16:29

    Sama si sebi kriva.

  • Mane

    22. april 2020 | 18:56

    Nikakva operacija me ne bi naterala da idem pod nož.. Napravi sebi lagan doručak bez preterivanja sa hranom jedan je život...

  • Ccc

    22. april 2020 | 18:41

    Zgodna je bila i sa viskom kg, evo ne znam. 😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA