≫ 

Tijana Bogićević danas u 18 časova peva za Beograđane: Evo šta je poručila pred koncert

Tijana će večeras održati jednočasovni koncert u okviru projekta "Beograd pobeđuje"

  • 3

Nakon koncerta Željka Joksimovića u okviru projekta "Beograd pobeđuje" koji je održan ispred Skupštine grada, a koji su građani mogli da prate online, večeras će u zgradi Skupštine grada svoj nastup održati pevačica Tijana Bogićević u 18 časova, a njen koncert moći ćete da pratite uživo na našem portalu. 

Ekipa Telegraf TV-a se danas pred koncert našla sa Tijanom, koja nam je otkrila kako je došlo do saradnje i realizacije samog koncerta, ali i kakav nas repertoar očekuje.

Tijana Bogićević Tijana Bogićević, Foto: Nikola Tomić

- Odmah sam pristala kada sam čula kakav je koncept i o čemu se radi. Nisam razmišljala. Repertoar sam promenila malo, jer moje pesme i jesu onako malo tužne.  Tako da sam mogla da uvrstim mnogo svojih pesama, ali i nekoliko obrada koje su prilagođene.,

Kako i sama pevačica tvrdi, velika je doza odgovornosti s obzirom da je u ovom trenutku vanredno stanje u našoj zemlji zbog pandemije korona virusa.

- Velika je doza odgovornosti. Mislim na sve javne ličnosti, ne samo povodom ovog projekta, već tokom cele izolacije. Ne bih da sad ovo ispadne kako ja mislim ispravno, a drugi pogrešno. Ja nisam osećala potrebu da se nešto jako samopromovišem, čak ni po svojim društvenim mrežama, jer, nekako, ovo je vreme gde treba da se malo svedemo, smirimo, neće nam pobeći nigde ni koncerti ni nastupi, ni nova muzika - rekla nam je Tijana.

Kompletan razgovor sa Tijanom pogledajte u videu na početku teksta. A mi vas još jednom podsećamo da koncert Tijane Bogićević možete pratiti uživo na portalu Telegraf.rs od 18 časova.

Ostanite kod kuće, pratite Telegraf i čuvajte sebe i druge! 

(Marko Pantić, m,pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA