≫ 

"Krila se ispod leševa da bi preživela": Tužna životna priča Mile Jovović i njene porodice

Mila je imala spontani pobačaj, a njena tek rođena ćerkica borila se sa težim oblikom žutice

  • 1
Mila Jovović Mila Jovović, Foto: Instagram/millajovovich

Glumica Mila Jovović (44) važi za pozitivnu i uvek nasmejanu ženu, a za tužnu životnu priču koja prati njenu porodicu, ali i nju, malo ko zna. Iako je otvoreno govorila o tome, Mila ne želi da se vraća u prošlost, već sa puno nade i očekivanja gleda napred.

Ona je jednom prilikom podelila sudbinu svoje bake koja je tokom Drugog svetskog rata bila medicinska sestra, ali je otvoreno pričala i o svom bolnom trenutku - kada je izgubila bebu.

Milina baka Tatiana Iavanovna se tokom rata kao medicinski radnik borila za tuđe živote, ali je i svoj spašavala tako što se krila ispod leševa.

- Sa 16 godina pridružila se vojsci kao bolničarka i stigla sve do Berlina. Spašavala je tuđe živote, a jedva i svoj, dok se krila ispod leševa da bi preživela. Imala je težak život, svakodnevno gledajući smrt. Potom se vratila i započela svoj život od nule, odgajajući dvoje dece kao samohrani roditelj. Uvek ću se sećati toga koliko je bila neverovatna - napisala je glumica pre godinu dana na Instagramu, kada je rvi put progovorila o svojoj baki.

Ona je istakla da je imala sreće što je sa svojom bakom provela njene poslednje dane, da su zajedno šetale i pričale o životu. Glumica je tada podelila i fotografiju svoje bake iz mađih dana, na osnovu koje se vidi da je Mila od nje nasledila svoju lepotu.

Glumica je takođe imala težak period u životu, kada je u četvrtom mesecu trudnoće imala spontani pobačaj.

Mila Jovović Mila Jovović/Foto: Instagram/millajovovich

- Pre dve godine sam imala spontani pobačaj. Bila sam trudna četiri i po meseca i snimala sam na lokaciji u istočnoj Evropi. Došlo je do komplikacija i dobila sam preuranjene trudove. Abortus je u tom trenutku bio jedino rešenje. Nisu mi dali nikakvu anesteziju, morala sam da budem budna tokom celog zahvata. To je bio jedno od najstrašnijih iskustava koje sam u životu doživela. I danas imam noćne more, jer sam bila sama i bespomoćna. Kada pomislim da bi žene mogle da prolaze kroz abortuse u još gorim uslovima zbog novog zakona, želudac mi se okrene - napisala je Mila prošle godine.

Mila je početkom februara na svet donela svoju treću ćerku Ošin Lark Eliot Jovović Anderson, a samo nedelju dana nakon rođenja objavila je da njena naslednica ima teži oblik žutice.

Mila Jovović Mila Jovović sa ćerkicom, Foto: Instagram/millajovovich

- Nema ničeg slađeg nego da vidite svoju decu kako se vole i cene zajednički provedeno vreme. Dašijel se ne može zasititi svoje sestre i hrani je kada god može. Ošin ima žuticu koje ne može da se reši i cele nedelje smo u bolnici. Rekli su da mora da pije što više mleka, jer će tako brže ozdraviti. Ipak, vrlo brzo zaspi tokom dojenja, pa smo morali da uvedemo hranjenje na flašicu kako bi dobila što više mleka - napisala je Mila tada na Instagramu.

- Malena ima toliko ogrebotina na petama, da su morali da joj vade krv i rade testiranje antitela. Srce me boli kad mislim o tome. Ipak, nadamo se da će test krvi koji smo danas radili pokazati da je bolje - dodala je glumica.

Video: Ne mogu više da ćutim: Decu slavne glumice maltretiraju u školi

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA