Od Bikovića, do Slobode i Vojina: Srpske javne ličnosti koje izolaciju provode u prirodi

Oni su odlučili da se sklone iz grada i provedu vanredno stanje u prirodi

  • 2
Miloš Biković, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković Miloše Biković, Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković Foto: Marko Jovanović, ATA Images

Zbog epidemije korona virusa, proglašenja vanrednog stanja i zabrane okupljanja, mnoge poznate ličnosti sa svojim porodicama izolovale su se daleko od grada.

Oni uživaju u prirodi, a zbog kadrova koji su nastali na mestu gde trenutno borave, mnogi bi poželeli da imaju izolaciju kao ove zvezde.

Glumac Bane Tomašević trenutno je u Toploli, a sa svojim pratiocima na Instagramu poedlio je fotku na kojoj pozira sedeći na drvenoj ogradi, a u kadru je brvnara okružena zelenilom.

- Dobro jutro Šumadijo. Lepota će spasiti svet. U zdravom telu zdrav duh - napisao je Tomašević u ispod svoje fotografije.

Glumac je oduševio svoje pratioce koji su konstatovali da je Bane sigurno uživa na rajskoj lokaciji.

 
 
 
View this post on Instagram
Dobro jutro Šumadijo 🤗 #priroda #lepotacespasitisvet #uzdravomteluzdravduhA post shared by Branislav Tomašević (@banetomasevic) on

Voditeljka Marija Kilibarda posetila je izletište Potok u Crvenki, a pozirala je u prirodi sa širokim osmehom na licu vidno raspoložena.

- Može - napisala je voditeljka u opisu fotografije kojom je pokazala koliko zaista uživa u prirodi.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

Glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović takođe su se sklonili od gradske gužve i uživaju u prirodi, a fotografije sa tajnog mesta objavili su na svom Instagram profilu.

Njih dvoje su u kući pored reke, a imaju i pogled koji odmara oči. Mnogi ljudi koji ovih dana gledaju sa svojih prozora samo okolne zgrade rado bi se menjali sa Slobodom i Vojinom.

Glumac Miloš Biković iz grada pobegao je na selo, a sa svojim pratiocima na Instagramu redovno deli kadrove mesta gde boravi.

- Kada sam video da počinje izolacija, shvatio sam da će ovde biti mnogo bolje nego u gradu. Možeš da izađeš u dvorište, da odeš do šume i negde gde ne moraš da srećeš ljude - rekao je Biković nedavno za RTS.

Miloš Biković Miloš Biković, Foto: Instagram/bikovic

Ove poznate ličnosti uživaju u prirodi sa svojom porodicom, a nema sumnje da su doneli pravu odluku kada su se skolnili iz grada.

Video: Droga, kriminal, smrt i krv: Južni vetar je završen, a o ovim scenama će se još dugo pričati

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    23. april 2020 | 22:44

    Zapanjujuce je da pisete on stop o istim ljudima .

  • J...

    23. april 2020 | 23:27

    Kuce po selima mogu vrlo jeftino da se kupe!ko ima para izvolte u kupovinu!i sela ce oziveti a i. U korist zdravlju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA