≫ 

Izvađena joj je slezina, ugrađen bajpas... Prve slike Indi nakon dvomesečne borbe za život

Pevačica je prošla kroz najteži period u životu

  • 10
Indira Aradinovic - Indi Indy Indi, Foto: ATA Images

Pevačica Indi Aradinović nakon što je napustila bolnicu pre nekoliko dana, uslikana je tokom odlaska na pregled u jendu zdravstvenu ustanovu.

Pevačica je zbog korona virusa na licu imala masku, a na rukama rukavice. U poseti kod lekara ona je bila u ležernom izdanju, trenerkama i teksas jakni. Indi je bila bez trunke šminke, a preko očiju imala je velike naočare za sunce.

Nakon izlaska iz zdravstvene ustanove Indi je u rukama imala parpir, otišla je do automobila gde ga je ostavila, a zatim je rukavice u kojima je bila u ordinaciji bacila u kantu za smeće i uputila se u svoj dom.

Kako izgleda, nakon borbe za život, Indin opravakak ide u dobrom smeru i kod lekara odlazi na preglede, kako bi proverila svoje zdravstveno stanje i videla kako napeduje njen oporavak.

Indi je pre dva meseca imala operaciju želuca, nakon čega su se pojavile brojne komplikacije i ponovo je operisana. Pevačici su se lekari u jednom trenutku borili za život.

Njoj je izvađena slezina, ugrađen joj je bajpas, povređen je pankreas, a ona ističe i da će do kraja živote morati da prima injekcije.

- Nakon svega, ostala sam bez slezine, povređen je pankreas, a do kraja života ću morati da primama injekcije. Dobila sam bajpas umesto smanjenog želudca. Više nikada neću imati staro zdravlje koje sam imala pre nego što sam otišla na operaciju, sve što se desilo je meni trajno promenilo život. Moj organizam je oslabljen i pitanje je da li ću uspeti da se vratim na staro stanje - rekla je pevačica ranije.

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    24. april 2020 | 19:15

    Izvadili joj slezinu, ugradili bajpas i šta sad, ona je lepa i sa viškom kilograma, ne mogu svi biti mršavi. Probušiti kašiku je najzdravije. Srećan oporavak.

  • F

    24. april 2020 | 16:08

    I još uvek debela 🤔

  • 93

    24. april 2020 | 17:41

    Gledam joj slike... Ja sam bila ovakva i to posle trudnoce, i sa 95kg sam smrsala na 75kg a fali mi jos nekih 7 da skinem da bi bila moja tezina od pre. Htela sam reci, nema nista preko noci...Prolila sam i znoja i suza, i probusenih kasika i redukovala ishranu iz korena i trenirala 5x nedeljno. Nije ona bila 200kg kao Lazic pa da joj je trebalo da joj seku zeludac. Mogla je da se resi viska na zdrav nacin. Ali jbg sad joj je kasno... Sad nece ni moci da trenira sa bajpasom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA