≫ 

"Srce mi je slomljeno..." Zorannah se potresnom porukom oprostila od najbolje prijateljice

- Uvek kažu da se sve dešava s razlogom, a ja ne mogu biti srećnija jer smo bile zajedno u karantinu 24/7 - napsiala je blogerka

  • 12
Zorannah, Zorana Jovanović Zorana Jovanović, Printskrin: Youtube/Zorannah

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija ako Zorannah, ostala je bez svog najboljeg prijatelja - kućnog ljubimca kojeg je imala punih 11 godina.

Blogerka se potrensom porukom i fotografijom oprostila od svog psa, a mnoge je rastužila emotivnom objavom.

- Ovog jutra izgubila sam svog najboljeg prijatelja. Bila je najneverovatniji pas kojeg sam mogla imati, voljen, razmažen, sa tako jakom ličnošću. Zaista sam se nadala da ću još mnogo, mnogo godina biti sa njom. Srce mi je slomljeno u potpunosti. Ona je bila moj kamen, plakale smo i smejale se zajedno, a ona mi je pomogla da prođem kroz sve dobre i loše stvari koje su mi se dešavale za ovih 11 godina - napisala je Zorana.

- Pored mnogih drugih stvari, bila je veoma anti-socijalna i bila je najsrećnija kada je bila sama sa mnom. Upravo tako smo je proveli poslednjih nekoliko nedelja.

- Uvek kažu da se sve dešava s razlogom, a ja ne mogu biti srećnija jer smo bile zajedno u karantinu 24/7. Mama će te voleti zauvek i nikada te neće zaboraviti. Leti visoko, već mi nedostaješ - napisala je bolegerka.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Podsećamo, Zoranah se nedavno našla na meti kritika i to zbog prljavih patika.

Video: Guza u prvom planu: Zorannah u kupaćem kostimu skija na snegu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA