≫ 

Miloš Biković otkrio da nikada ne bi ušao u rijaliti, Gastoz mu odgovorio u svom stilu

Glumac je istakao i kakav format rijalitija bi voleo da se pokrene

  • 56
Miloš Biković, Nenad Marinković, Gastoz Miloš Biković, Nenad Marinković, Gastoz, Foto: Marko Jovanović, Milena Đorđević

Popularni Glumac Miloš Biković otkrio je da nikada ne bi ušao u rijaliti, on je imao zanimljiv predlog novog formata rijalitija koji bi vleo da se pokrene.

Voleo bih da se pojavi rijaliti u kom bi učesnici imali zadatak da odu u napušteno selo i pokrenu ga - rekao je Biković za IDJ.

Nenad Marinković Gastoz u svom stilu odmah je prokomentarisao Miloševu konstataciju o rijaliti programima.

- Tako ti je to buraz... Tu se ništa ne seče, niti ponavlja. Zeznut je to scenario - napisao je Gastoz na oficijalnom Instagram profilu IDJ.

Bikovićev stariji brat, Mihailo Biković je starešina manastira Jovanja, a glumac je za ruske medije ispričao kako se oni slažu, ali i šta mu je btrat rekao kada je postao jedan od najpopularnijih i najuspešnijih glumaca.

- Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: "Razmisliću o tvojim rečima" - ispričao je Miloš za rusko izdanje magazina "Esquire".

- Objasnio mi je da nikada nije osetio takvu punoću života i da ju je pronašao jedino u dodiru sa Bogom. Kada je moja slava premašila sve ono što sam očekivao, sećam se da mi je brat rekao: "Sada više nisi bitan samo ti. Sada si postao simbol." On je na neki način počeo da mi se divi, iako ja to nikada nisam očekivao jer je to neobično za jednog monaha. On dobro zna koliko i kada se ja lomim i sumnjam u sebe - rekao je Miloš.

Video: Droga, kriminal, smrt i krv: Južni vetar je završen, a o ovim scenama će se još dugo pričati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goean

    25. april 2020 | 09:50

    Cuj odgovorio mu gastos hahahahahahahahaa

  • crni

    25. april 2020 | 09:54

    Kabeza to jest gastoz koji je sam sebi dao takav nadimak iz Svilajnca da odgovori velikom glumcu Milošu Bikoviću smešno.

  • Juh

    25. april 2020 | 15:49

    Gastoz, čuti bre svaštacino, ne pominji ovoga čestitog umjetnika i momka. Ustani, kad god ga pomenes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA