Sanja Marinković o najbolnijem trenutku u životu: Mama se jednog jutra probudila sa amnezijom

- Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro - rekla je voditeljka

  • 3
Sanja Marinković Sanja Marinković, Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka Sanja Marinković važi za jednu od najpozitivnijih i uvek nasmejanih televizijskih lica, ali kako je i sama rekla, nije uvek teko, već se trudi da se ponaša kao pravi profesionalac.

Sanja je progovorila o zdravstvenom stanju svoje majke koja je uvek stavljala druge na prvo mesto, a jednog jutra se probudila sa amnezijom.

- Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su kod kuće uvek imale masku na licu koja nam poručuje "nije mi ništa". Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro - počela je priču Marinkovićeva za Stori.

- Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi sa dijagnozom i da mora da misli na sebe. Nažalost, jednog jutra se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, ali su zahvaljujući stručnjacima posledice otklonjene i za 24 časa mama je bila sa nama kod kuće i smejala se pričama o svojoj zaboravnosti - ispričala je Sanja.

Voditeljka je istakla da joj je susret sa majkom u bolnici jedan od najbolnijih događaja u životu.

- To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano prvo snimanje emisije "Magazin In", pre više od 20 godina - zaključila je Sanja.

Video: Sanja Marinković direktna: Muškarce zanimaju samo seks i novac

(Telegraf.rs/D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    25. april 2020 | 12:11

    Stvarno ti je zivot pretezak, umrla ti baka a majka jedan dan bila u bolnici. To je stvarno strasno! Trgni se, zeno....

  • 🦍

    25. april 2020 | 12:28

    Umislila zena da je neka riba 🙈

  • Logika

    25. april 2020 | 11:38

    Bravo ženska.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA