≫ 

Ove zvezde su ponosne bake, a kada se skinu u bikini mogu da pariraju upola mlađim ženama

One su mlade dobile decu, a kao bake izgledaju bolje nego ikad

  • 10
Stoja Novaković, Slađana Sladjana Delibasic, Neda Ukraden Stojanka Novaković Stoja, Slađa Delibašić i Neda Ukraden, Fotoo: Nikola Tomić, ATA Images

Ove dame sa estrade su veoma mlade postale mame, a sada uživaju i u ulozi bake. Za većinu njih ne biste pretpostavili da imaju unuke, jer izgledaju bolje nego ikad.

Mnoge od njih ne samo da neguju svoju kožu i pridaju veliki značaj licu, već svojim izvajanim telima mogu da pariraju mnogo mlađim ženama.

Bivša supruga Đoleta Đoganija, pevačica Slađa Delibašić uskoro puni 52. godine i jedna je od najzgodnijih pevaica, na stomaku ima isklesane trbušnjake, a ponosna je baka unuke koju je rodila njena i Đoletova ćerka Silvija.

Pevačica Stojanka Novaković Stoja (47) sa 16 je dobila sina, a kada je postala baka još nije imala ni pune 33 godine. Ona je ubedljivo najmlađa baka na estradi, ali i jedna od najzgodnijih.

Modna kreatorka Verica Rakočević (72) svojim savršenim izgledom ozbiljno prkosi svojim godinama, iako uveliko gazi osmu deceniju svog života. Ona je pre godinu dana postala baka i to šesti put. Verica je u braku već nekoliko godina sa tri decenije mađim Veljkom Kuzmančevićem.

Pevačica Nela Bijanić (59), takođe je rano dobila svog sina Olivera, a on je tata jedne malene devojčice. Pevačica ove godine puni 50, a kada se skine u kupaći mnogima zastaje dah.

Pevačica Neda Ukraden (69) je baka bliznakinjama koje joj je rodila ćerka Jelena. Iako je na pragu osme decenije života, Nedi mnoge devojke mogu da pozavide na savršenoj liniji. Često je upoređuju sa Tinom Tarner, što je svakako veliki kompliment.

Kako ove dame izgledaju u bikiniju pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    25. april 2020 | 14:13

    Osim Sladje, mada i njena slika datira od pre nekoliko godina, ostale izgledaju shodno godinama.

  • Ana

    25. april 2020 | 16:28

    Haha Neda se ubi da pokaze kako je dobra riba u tim godinama, pa i u TLZPu je trazilq da imitira razgolicene pevaljke.. koga briga za nju vise, da ima mozga ne bi se nikad vise pojavila u javnosti posle obe slike sa Usnijom...

  • v@silije

    25. april 2020 | 14:09

    Samo SlaDZa 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA