≫ 

Edita Aradinović objavila fotke kojima je iznenadila sve: Kako izgledam i kako mislim da izgledam

Pevačica je i nasmejala sve objavom na koju bi se malo koja javna ličnost usudila

  • 5
Edita Aradinović Edita Aradinović/Foto: Instagram/editaaradinovic

Edita Aradinović, koja se tokom izolacijskih dana redovno oglašava na Instagramu, objavila je neuobičajene fotografije i našalila se na svoj račun.

Pevačica je objavila tačnije dve fotografije, a jednu je opisala kao "kako misli da izgleda", dok je uz drugu stavila opis "kako zapravo izgleda".

Jasno je da je jedna fotografija ona na kojoj je ispala uobičajeno - sve je pod kontrolom i sve izgleda sjajno, a druga je zapravo selfi iz ne tako obećavajuće perspektive koji verovatno nikada ne bi objavila, osim u ovom slučaju.

Ovim je nasmejala fanove i kolege, ali ih u isto vreme i oduševila, budući da se malo ko od javnih ličnosti, pa i onih anonimnih korisnika Instagrama, usuđuje na ovakav korak.

Edita je i dalje u samoizolaciji pa samim tim dolazi i na razne ideje, a nedavno je opisala i traumatično iskustvo sa sestrom Indi Aradinović, koja je u želji da smanji želudac kako bi izgubila kilograme bila životno ugrožena i tek je pre nekoliko dana puštena iz bolnice.

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA