Mia o najtežem periodu u karijeri: Godinama sam bila u dugovima, pozajmila sam 50.000 evra

- U suštini dobro sam i prošla, koliko albumi koštaju - rekla je pevačica

  • 16
Promocija CD-a Mie Borisavljevic Mia Borisavljević, Foto: ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević otkrila je da se na početku karijere zadužila kako bi imala novca da uloži u svoj prvi album. 

Borisavljevićeva je nakon snimanja albuma uspela da vrati 50.000 evra, a istakla je i da je tada dobro prošla s obzirom koliko košta snimanje albuma.

- Snimila sam prvi album i zadužila se. Posle sam jedno dve, tri godine vraćala sve te dugove. 50.000 evra mi je bila pozajmica za album da bih završila šta sam započela. U suštini dobro sam i prošla, koliko albumi koštaju - rekla je pevačica za IDJ.

Mia je priznala i da joj je najteži period u karijeri bio na samom početku i da je za svoj uspeh morala da se muči i to duplo više.

- Svakako da je početak karijere bio najteži. Međutim, ne mogu da kažem da je to bio jedini težak period u karijeri. Imala sam dosta nekih problemčića i prepreka. Ja sam osoba koja je za sve morala da se pomuči duplo. Takva mi je karma, nemam pojma. Ali zato mi je svaki uspeh bio slađi i bolji - rekla je Mia.

- Jeste mi taj početak možda bio najstresniji. Ne mislim da će mi ubuduće sve ići lako, bez obzira što sam 11 godina na estradi, jer znam kakav mi je horoskop - dodala je pevačica.

Video: Mia Borisavljević otkrila šta je najviše nervira: Užasava me kad misle da imam veštake

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA