Nisu mogli da dočekaju da se otvore saloni: Evo koje zvezde su prve pojurile da se ulepšaju

Nove mere Vlade obradovale su naše poznate ličnosti

  • 10
Frizerski salon Marina Visković, Sanja Marinković i Katarina Grujić, Foto: ATA images, A. Nalbantjan, Marko Jovanović, Pixabay

Od uvođenja vanrednog stanja u Srbiji, zbog epidemije korona virusa, frizerski saloni, kozmetičari, ali i teretane nisu pružale svoje usluge, te su poznate dame bile uskraćene svojih svakodnevnih rutina ulepšavanja.

Kako je Vlada naše zemlje odlučila da od danas, 27. aprila, polako popušta mere, mnogi saloni i teretane od jutos su otvorili su vrata za svoje mušterije, a naše zvezde pojurile su da se ulepšaju.

Pevačica Katarina Grujić se među prvima danas pohvalila, pa je na svom Instagram nalogu pokazala da je otišla da sredi svoje nokte. Nakon manikira, lepa pevačica se uputila u drugi salon gde je pružila potrebnu negu svom telu.

- Počelo je spremanje za leto - napisala je Kaća.

Marina Visković je još jedna pevačica koja nije mogla da dočeka da ponovo počnu da rade frizerski saloni, te se danas odmah zaputila u frizerski salon.

Jedan od muških predstavnika estrade koji je sredio frizuru po popuštanju mera, jeste reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša. Inaće, Ša i njegova supruga Ivana vlasnici su jednog salona u Beogradu, ali kako su mere važile za sve, poštovali su je i vlasnici.

Voditeljka Sanja Marinković pohvalila se da je i ona danas posetila i frizera, a širok osmeh na licu  zbog svoje frizure nije krila, te je sada spremna da nastavi sa snimanjem svoje autorske emisije.

Video: Nikad provokativnija! Kaća Grujić pokazala bujne grudi i zanosne obline

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dixi

    28. april 2020 | 06:57

    Kako prezivese bez frizera i pedikira i manikira i sminkera?Nase majke su same pravile frizure i same se sredjivale i bile LEPOTICE a sada sa lopatom kozmetike i 5 kg plastike vecina je demolirana i izoblicena.Pogana vremena u svakom smislu covek je u borbi protiv prirode .

  • SLADJA

    28. april 2020 | 11:55

    Zvezde i heroji su nasi doktori i svi ostali koji su u ovoj situaci ji dali sebe maksimalno, a ne ove PLASTICNE KARIKATURE KOJE CEKAJU OTVARANJE SALONA LEPOTE, SRAMOTA !!!!!!

  • M

    28. april 2020 | 04:37

    Ovo zvezde, po čemu su ovo zvezde, hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA